GOSSIP

O Joseph Fiennes θα υποδυθεί τον Michael Jackson σε ταινία για το 9/11

Μία νέα ταινία θα αφηγείται μία περίεργη ιστορία που κάποιοι αμφισβητούν ότι είναι αληθινή, που αφορά ένα οδικό ταξίδι που έκαναν μαζί οι Michael Jackson, Elizabeth Taylor και Mαrlon Brando μετά την πτώση των δίδυμων πύργων στη Νέα Υόρκη.

Η ιστορία, έγινε αρχικά γνωστή το 2011, όταν το Vanity Fair ειχε αποκαλύψει πως την 11η Σεπτεμβρίου, η Liz και ο Marlon ήταν καλεσμένοι του Michael στη Νέα Υόρκη για να παρακολουθήσουν την συναυλία του στο Madison Square Garden και μετά το τρομοκρατικό χτύπημα και την απαγόρευση των πτήσεων στις ΗΠΑ, οι τρεις τους νοίκιασαν ένα αυτοκίνητο και προσπάθησαν να πάνε οδικώς στο Λος Άντζελες και πως έφτασαν μέχρι το Οχάιο και μάλιστα πως σταματούσαν συνέχεια σε fast food για να τρώει burgers o Brando!
Τώρα η Sky Arts είπε πως θέλει να κάνει μια ταινία που να αφηγείται αυτή την ιστορία και η ανακοίνωση πως τον ρόλο του Michael Jackson θα υποδυθεί ο Joseph Fiennes έχει προκαλέσει πληθώρα σχολίων. Μαζί του στους άλλους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε την Stockard Channing, ως Liz Taylor και τον Brian Cox στο ρόλο του Marlon Brando.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!