GOSSIP

Τι συνέβη στην Penelope Cruz και ξυρίζει τα μαλλιά της; [εικόνες & βίντεο ]

Εδώ και αρκετό καιρό η διάσημη ηθοποιός έχει κρατήσει χαμηλό προφίλ στα δημοσιογραφικά δίκτυα και εμφανίζεται μόνο για την προώθηση κάποιας νέας της ταινίας.

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν κάποιες φωτογραφίες της Penelope Cruz που απεικονίζουν την ίδια να ξυρίζει το κεφάλι της. Δεν χρειάζεται όμως να ανησυχείτε για κάτι καθώς δεν πρόκειται για την κανονική της εμφάνιση, αλλά για το νέο της ρόλο στην ισπανική ταινία Ma Ma, όπου υποδύεται μια γυναίκα που μάχεται με τον καρκίνο του μαστού. Η ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη πάνω στο συγκεκριμένο θέμα και μάλιστα θέλει να κάνει και ένα ντοκιμάντερ για τα παιδιά με λευχαιμία.

Με αφορμή την κυκλοφορία της νέας ταινίας, έδωσε συνέντευξη στην ραδιοφωνική εκπομπή Cadena Ser αναφέροντας: «Αυτός είναι ένας από τους ωραιότερους χαρακτήρες που έχω παίξει και θα παίξω στο μέλλον. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να αποδώσω σωστά, γιατί ερωτεύτηκα αυτή τη γυναίκα, είναι μια θεότητα για μένα, κάτι ιερό. Έπρεπε να πάρω ρίσκα και δεν με νοιάζει αν φαίνομαι άσχημη ή όχι. Είναι φόρος τιμής στις γυναίκες που αντιμετωπίζουν την ασθένεια».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!