GOSSIP

H Lady Gaga βραβεύτηκε αλλά το American Horror Story...πάτωσε

Μπορεί η Lady Gaga να κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα ως η "Best Actress, Mini-Series or TV Movie", αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι το άξιζε κιόλας.

Στη πέμπτη σεζόν της σειράς American Horror Story είδαμε τη Lady Gaga όχι σε ρόλο τραγουδίστριας, όπως την έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια, αλλά σε ρόλο ηθοποιού. Ο χαρακτήρας που υποδύθηκε ήταν μία ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Cortez. Ένα όμορφο, αλλά σατανικό πλάσμα που του αρέσει να τρέφεται με σεξ και αίμα σκοτώνοντας με το μοντέρνο και αιχμηρό γάντι της. Αν και περιμέναμε όλοι με ανυπομονησία στα τέλη του καλοκαιριού να δούμε το νέο κύκλο της σειράς με πρωταγωνίστρια τη «Mother Monster» στο νέο επαγγελματικό βήμα της, φαίνεται πως τελικά δεν μπόρεσε να μας πείσει για το υποκριτικό ταλέντο της. 

Αν και η σειρά μας χάρισε αρκετές δυνατές στιγμές, το φινάλε της δεν κατάφερε τελικά να κάνει τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης που περιμέναμε. Πιο συγκεκριμένα, το τελευταίο επεισόδιο αποτέλεσε αρνητικό ρεκόρ τόσο για την ίδια τη σεζόν, όσο και με άλλες που είχαν προηγηθεί. Το επεισόδιο «Be Our Guest» συγκέντρωσε μόλις 2,2 εκ. θεατές συνολικά και το αποκαρδιωτικό rating του 1,1 με 1,45 εκατομμύρια στις ηλικίες 18-49. Αυτό το καθιστά το χειρότερο φινάλε μετά το American Horror Story: Asylum στις 23 Ιανουαρίου του 2013 και 30% πιο κάτω από το περσινό φινάλε.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!