GOSSIP

Οι Χατζίδου Παύλου ξεσπούν κατά της Super Κικής για τα όσα είπε για τον Μάστορα

Μεγάλος σάλος έχει προκληθεί με τα όσα είπε η Super Κική όταν ενώ φιλοξενούσε στην εκπομπή της στο YouTube τον Fipster αναφέρθηκε στον Χρήστο Μάστορα.

Συγκεκριμένα, ο Fipster διάβαζε την παλιά είδηση της απόφασης της Μαρινέλλας να μην συμμετάσχει ο Χρήστος Μάστορας στη συναυλία της στο Ηρώδειο και τότε η Super Κική ακούστηκε να αποκαλεί τον Μάστορα "Αλβανό" και να λέει πως "έφαγε την Μαρινέλλα με μαγιολίκια"!


Ο Fipster απολογήθηκε για το συμβάν, ενώ το ίδιο έκανε και η Super Κική, η οποία σε ανάρτησή της ισχυρίζεται πως τα όσα είπε ήταν επειδή "στηρίζει" τον Μάστορα.

Το πρωί της Τρίτης 15 Οκτωβρίου, το θέμα συζητήθηκε και στο Breakfast@Star, με τον Ετεοκλή Παύλου και την Ελένη Χατζίδου να παίρνουν θέση.

«Θέλω να κάνω κάτι ξεκάθαρο όσον αφορά στην καταγωγή του Χρήστου Μάστορα. Ο άνθρωπος είναι βορειοηπειρώτης, δεν είναι από την Αλβανία. Όχι ότι παίζει κάποιον ρόλο. Από όπου κι αν ήταν, απλά για να λέμε τα πράγματα με την αλήθεια τους, απλά επειδή σχολιάζεται το θέμα, θέλω να το κάνουμε ξεκάθαρο», είπε ο Ετεοκλής Παύλου.

«Εγώ προσβλήθηκα. Το άκουσα και δεν πίστευα στ’ αφτιά μου ότι μπορεί να ειπωθεί κάτι τέτοιο. Κατάλαβα ότι πάει να το κάνει χιουμοριστικά, αλλά σε κάποια πράγματα δεν χωρά χιούμορ» πρόσθεσε η Ελένη Χατζίδου.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!