GOSSIP

O Γιάννης Πλούταρχος λέει πως έχει συγχωρέσει την 47χρονη stalker του

Τον Γιάννη Πλούταρχο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, μετά την αναβολή της δίκης της 47χρονης stalker, που τον παρενοχλούσε για πολύ καιρό στο σπίτι του

Ο τραγουδιστής, χαμογελαστός, ευδιάθετος και ευγενικός, δεν θέλησε να μιλήσει στον δημοσιογράφο για το συγκεκριμένο θέμα, παρά μόνο αρκέστηκε στο να πει ότι πλέον είναι όλα καλά.

Σε ερώτηση για το αν θα συγχωρούσε τη γυναίκα, η οποία δήλωσε δημόσια συγγνώμη, είπε χαρακτηριστικά: «Πάντα, πάντα συγχωρώ τους ανθρώπους» και ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

Θυμίζουμε πως ο τραγουδιστής έκανε μήνυση εις βάρος της 47χρονης γυναίκας για διατάραξη οικιακής ειρήνης, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και για stalking.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η γυναίκα φέρεται να πήγαινε έξω από το σπίτι του γνωστού τραγουδιστή, από το 2019, χτυπούσε επανειλημμένα το κουδούνι του και παρέμενε έξω από την οικία του, βραδινές ώρες μέχρι τα ξημερώματα, και του άφηνε ερωτικά γράμματα στα όρια της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, τα οποία τα συνόδευε με προσωπικά της αντικείμενα.

Ο τραγουδιστής προσέφυγε στη Δικαιοσύνη και η υπόθεση πήρε αναβολή για τον Απρίλιο.

«Ήθελα να εκδικαστεί η υπόθεση τώρα για να κλείσει αυτό το κεφάλαιο της ζωής μου. Είναι πολύ ψυχοφθόρα η αναμονή μέχρι την επόμενη δικάσιμο», ανέφερε η 47χρονη.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της 47χρονης, Πωλίνα Βέλτση, η γυναίκα έχει ζητήσει βοήθεια, ενώ υπάρχουν έγγραφα που αποδεικνύουν ότι πλέον δεν είναι επικίνδυνη.

«Υπήρχε μία κατάσταση που την εμπόδισε να συνειδητοποιήσει τον άδικο χαρακτήρα της πράξης της. Όταν μία συγκεκριμένη ημέρα της κατέστη σαφές ότι ενοχλεί πήγε αναζήτησε βοήθεια, η οποία δεν ήταν μία συνεδρία, κι έγινε πρώτη φορά γνωστή μία κατάσταση που αφορά την ψυχική της υγεία», είπε η δικηγόρος.

Η δικηγόρος συμπλήρωσε πως η 47χρονη δεν είχε εμμονή με άλλους τραγουδιστές.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!