GOSSIP

Η κόρη του Νότη Σφακιανάκη ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης, εδώ καιρό βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, μετά από προβλήματα στην προσωπική ζωή του και την απώλεια δύο πολύ στενών φίλων και συνεργατών του και αρνείται κατηγορηματικά να επιστρέψει στις πίστες ή τη δισκογραφία. Όμως επιτέλους ο ίδιος άκουσε και ευχάριστα νέα.

Τα ευχάριστα νέα για τον ίδιο, έρχονται από την οικογένειά του.

Σύμφωνα με το Πρωινό και τη Φαίη Φώτου, ο Νότης Σφακιανάκης είναι χαρούμενος, καθώς η 29χρονη κόρη του, Αφροδίτη, ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη δέχτηκε πρόταση γάμου από τον επι χρόνια σύντροφό της και είπε το μεγάλο «ναι», όμως δεν βιάζεται ακόμα για να ξεκινήσει τις διαδικασίες.

«Δεν θα δείτε να συμβαίνει αύριο ή σύντομα γιατί είμαι μόνο 29 χρονών», φέρεται ότι λέει η Αφροδίτη στον πατέρα της, όπως ανέφερε η δημοσιογράφος.

Η 29χρονη δραστηριοποιείται στον χώρο της γυμναστικής και σε μερικούς μήνες αναμένεται να ανοίξει το δικό της γυμναστήριο, ο σύντροφός της ασχολείται με επιχειρήσεις τροφίμων και οι δυο τους μένουν στα νότια προάστια.

Θυμίζουμε πως ο Νότης Σφακιανάκης είναι παντρεμένος εδώ και πολλά χρόνια με τη Βρετανή Κίλι, την οποία γνώρισε στην πατρίδα του στην Κω, όπου εκείνη δούλευε ως ξεναγός. Μαζί έχουν δύο παιδιά, τα δίδυμα Αφροδίτη και Απόλλωνα.

Τα δύο αδέρφια ακολούθησαν διαφορετικές καριέρες: Ο Απόλλωνας,  ακολούθησε τα μουσικά του όνειρα και σπούδασε μουσική, ενώ η αδερφή του, Αφροδίτη, αφοσιώθηκε στο σχέδιο μόδας και εργάζεται στον χώρο των σπουδών της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!