GOSSIP

H Taylor Swift δώρισε πολλά χρήματα στους πληγέντες του τυφώνα Milton

Αν και ο τυφώνας Milton τελικά φέρεται να μην σφυροκόπησε την Φλόριντα τόσο... άγρια όσο περίμεναν, είναι βέβαιο πως θα αφήσει πίσω του τεράστιες καταστροφές και η ποπ σταρ Taylor Swift έσπευσε να προσφερθεί να ενισχύσει οικονομικά τους πληγέντες.

Η διευθύνουσα σύμβουλος του Feeding America, Claire Babineaux-Fontenot, σε δήλωση που δημοσιεύτηκε στη σελίδα του οργανισμού στο Instagram δήλωσε ότι είναι «απίστευτα ευγνώμονες» για τη δωρεά 5 εκατομμυρίων δολαρίων της Αμερικανίδας σούπερ σταρ του τραγουδιού.

«Αυτή η δωρεά θα βοηθήσει τις κοινότητες να ανοικοδομηθούν και να ανακάμψουν, παρέχοντας βασική τροφή, καθαρό νερό και προμήθειες στους ανθρώπους που επλήγησαν από αυτές τις καταστροφικές καταιγίδες. Μαζί, μπορούμε να έχουμε πραγματικό αντίκτυπο στην υποστήριξη των οικογενειών καθώς αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις», δήλωσε η ίδια.

Η Babineaux-Fontenot συνέχισε ευχαριστώντας την Τέιλορ Σουίφτ που «στάθηκε μαζί μας στο κίνημα για τον τερματισμό της πείνας και για τη βοήθεια των κοινοτήτων που έχουν ανάγκη».

Μόλις πριν από δύο εβδομάδες, ο τυφώνας Ελίν προκάλεσε καταστροφικές πλημμύρες και αφήνοντας περισσότερους από 230 νεκρούς. Ο Ελίν ήταν ο δεύτερος πιο θανατηφόρος τυφώνας που έπληξε την ηπειρωτική χώρα των ΗΠΑ τα τελευταία 50 χρόνια, μετά τον τυφώνα Κατρίνα πριν από σχεδόν 20 χρόνια.

Η Σουίφτ ένωσε τις δυνάμεις με την θρυλική μορφή της κάντρι Ντόλι Πάρτον, στην προσπάθεια ανακούφισης από τους τυφώνες.

Η Ντόλι Πάρτον ανακοίνωσε τις προηγούμενες ημέρες ότι οι εταιρείες της συνεργάζονται με τη Walmart για την παροχή ανακούφισης από τις πλημμύρες στην περιοχή των Αππαλαχίων, ενώ υποσχέθηκε μια προσωπική δωρεά 1 εκατομμυρίου δολαρίων στο Ίδρυμα Mountain Ways, μια φιλανθρωπική οργάνωση αφιερωμένη στην παροχή άμεσης βοήθειας στα θύματα των πλημμυρών Ελίν.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!