GOSSIP

Θετικές εξελίξεις για την πορεία της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα

Ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας εδώ και σχεδόν έξι μήνες μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, νοσηλεύεται πλέον στη ΜΑΦ, μετά από πολύμηνη νοσηλεία στη ΜΕΘ και τώρα, μετά από καιρό, έχουμε θετικές εξελίξεις.

Η οικογένειά του παραμένει στο πλευρό του και πλέον δεν επιτρέπει να διαρρέονται ειδήσεις σχετικά με την εξέλιξη της υγείας του, πέρα από ελάχιστα που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, το πρωί της Τετάρτης 2/10 , μετέφερε στο Bungiorno μια θετική εξέλιξη, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι ο τραγουδιστής έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του.

«Είναι ένα θέμα δύσκολο για εμάς στο νοσοκομείο, η κατάσταση είναι σταθερή, έχουν περάσει έξι μήνες, το είχαμε πει ότι χρειάζεται πάρα πολύ χρόνο. Αντιδρά στα επώδυνα, οι φυσικοθεραπευτές λένε ότι ξεκίνησε το δεξί πόδι να κάνει κάποιες κινήσεις, από εκεί και πέρα θέλει πάρα πολύ χρόνο ακόμα. Αυτά τα περιστατικά πολλές φορές φτάνουν και τον έναν χρόνο για να δούμε μια καλύτερη βελτίωση.

Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα παραπάνω, αυτή τη στιγμή είναι στη ΜΑΦ, οι δικοί του άνθρωποι μπαίνουν μέσα, του βάζουν μουσική. Είναι μια δύσκολη κατάσταση, είναι ζόρικα τα πράγματα», αποκάλυψε η κ. Παγώνη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!