GOSSIP

Η Αντωνά ήταν στο σπίτι του Λιάγκα όταν αυτό τυλίχτηκε στις φλόγες

Πρόσφατα ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως ξέσπασε φωτιά στο σπίτι του, προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές, καθώς καταστράφηκε όλος ο πάνω όροφος της κατοικίας και τώρα μάθαμε πως την ώρα της πυρκαγιάς ο παρουσιαστής δεν ήταν μόνος στο σπίτι του.

Η φωτιά ξεκίνησε από έναν ηλεκτρολογικό πίνακα στο υπνοδωμάτιο του πρώτου ορόφου και μέσα σε 8 λεπτά, οι άνδρες της πυροσβεστικής είχαν καταφτάσει στο σημείο.

Το πρωί της Τετάρτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της αναφέρθηκαν στο δυσάρεστο γεγονός, αποκαλύπτοντας επιπροσθέτως πως την ώρα της πυρκαγιάς στο σπίτι ήταν παρούσα και η Μαρία Αντωνά.

«Υπήρχε και άλλος αυτόπτης μάρτυρας, δεν ήταν μόνος στο σπίτι ο Γιώργος Λιάγκας, ήταν και η Μαρία Αντωνά. Η Μαρία μάλλον κοιμόταν, δεν έχει λόγο να ξυπνήσει τόσο πρωί. Τελικά ο Γιώργος κοιμήθηκε στο υπόγειο, γιατί ούτε στο ισόγειο μπορούσε να κοιμηθεί, παρόλο που η ζημιά έγινε στον όροφο. Η Μαρία σοκαρίστηκε από τη φωτιά. Επειδή βγαίνουν τίτλοι μετά, θέλω να πω ότι η Μαρία έχει και το δικό της σπίτι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γεωργιάδης.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!