GOSSIP

Έξαλλη έγινε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή με μια δήλωση του Μάνου Πίντζη

Η πρώην παίκτρια του Big Brother, Αφροδίτη Γεροκωνσταντή συνάντησε η ρεπόρτερ Σοφία Ραυτοπούλου και μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής των Χατζίδου - Παύλου ξέσπασε μετά τις προκλητικές δηλώσεις, στις οποίες προχώρησε ο Μάνος Πίντζης, στοχοποιώντας τους ανθρώπους με παραπάνω κιλά.

Ο ηθοποιός και μοντέλο Μάνος Πίντζης, σε πρόσφατες δηλώσεις του στην εκπομπή της Τσολάκη με αφορμή το θέμα που έχει προκύψει με τα όρια της σάτιρας με επίκεντρο την παράσταση του Μάρκου Σεφερλή, έκανε και μια αναφορά στην πολιτική ορθότητα.


«Η πολιτική ορθότητα λέγεται για μένα λογοκρισία στη χούντα. Εδώ περνάμε κάποια όρια δημοκρατικά... Είναι πραγματικά χουντική λογοκρισία. Αν είσαι ρε φίλε χοντρός, είσαι χοντρός και κάνε κάτι να γίνεις αδύνατος. Εγώ γιατί κάνω οτιδήποτε θέλω για να είμαι έτσι όπως είμαι; Και γω, μη νομίζεις, τρώω μπούλινγκ και όλοι τρώνε μπούλινγκ. Εμένα δεν με πειράζει που κάποιος είναι χοντρός αλλά πρέπει να αποδεχτεί ότι είναι χοντρός. Όταν με ρωτήσει εμένα τι μπορεί να κάνει και του πω και δεν το κάνει, είναι χοντρός. Αν αυτός ο άνθρωπος όμως μπορεί να αλλάξει, αλλά δεν θέλει γιατί του αρέσει να καλοπερνάει και να τρώει, τότε είναι δικό του θέμα πως θα διαχειριστεί αν αυτό που του αρέσει θα το χαρακτηρίζουν οι άλλοι και θα το δείχνουν με το δάχτυλο».

Αυτή η δήλωση εξοργισε την πρώην παίκτρια του Big Brother 

«Γιατί; Ένα γιατί αιωρείται; Δεν ξέρω, μόνο εγώ απορώ; Γιατί έπρεπε να σχολιαστεί αυτό; Το σώμα του άλλου; Γιατί μιλάμε για την αποδοχή λες και ένας χοντρός δεν μπορεί να αποδεχθεί τον εαυτό του; Τι νομίζει ένας χοντρός; Ότι είναι 40 κιλά πεταλούδα;», τονίζει η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή.

«Δεν σας αφορά πόσα κιλά είναι ο άλλος, πώς είναι ο σωματότυπος του άλλου. Βγαίνουμε από το 2024 και ακόμα συζητάμε για το αν ο άλλος είναι χοντρός και τι πρέπει να κάνει. Αν θέλει να κάνει κάτι, θα απευθυνθεί σε κάποιον ειδικό. Ούτε στον κύριο Μάνο, ούτε σε μένα, ούτε σε εσάς», επισημαίνει εμφανώς ενοχλημένη η γνωστή YouTuber.

«Όπως εγώ έχω στο μυαλό μου ότι θα συνεχίσουν να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι, έτσι θα συνεχίσω να κάνω κι εγώ το έργο μου. Και δεν είναι ότι θα διαιωνίζω το είδος των χοντρών. Μην αγχώνεστε, κύριε Μάνο μου. Όπως και να είσαι είσαι μοναδικός», καταλήγει στις δηλώσεις της επί του θέματος η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!