GOSSIP

Τροχαίο ατύχημα είχε ο Άκης Σακελαρίου - Τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι

Ο Άκης Σακελλαρίου, που πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση Ικέτιδες του Αισχύλου, είχε ένα τροχαίο ατύχημα και αυτό έγινε γνωστό χθες Δευτέρα 16/9 με μια έκτατη ανακοίνωση του Δήμου Κρωπίας για την αναβολή της παράστασης.

«Έκτακτη ανακοίνωση – Λόγω τροχαίου ατυχήματος που είχε ως συνέπεια τον ελαφρύ τραυματισμό του αγαπητού σε όλους μας και ιδιαίτερα αξιόλογου ηθοποιού Άκη Σακελλαρίου, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η αποψινή θεατρική παράσταση “Ικέτιδες” του Αισχύλου, Αναβάλλεται.

Όπως μας ενημέρωσαν οι συντελεστές της παράστασης, θα καταβληθεί προσπάθεια ώστε να προσδιοριστεί νέα ημερομηνία. Εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε ολόψυχα στον ταλαντούχο ηθοποιό ταχεία ανάρρωση».

Σήμερα Τρίτη 16/9 η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, αποκάλυψε πως ο ηθοποιός έχει τραυματιστεί αρκετά σοβαρά στο πόδι.

«Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γεννηματά και θα χειρουργηθεί αύριο στο πόδι. Είναι ψύχραιμος αλλά πονά. Ήταν με τη μηχανή του στην οδό Συγγρού και το ατύχημα έγινε με οδηγό λεωφορείου και δεν τον είδε καν ο οδηγός και τον παρέσυρε με την μοτοσυκλέτα…».

Επισημάνθηκε στην εκπομπή ότι ο ηθοποιός έχει ξαναπεράσει σοβαρότατη περιπέτεια με την υγεία του όταν είχε νοσηλευτεί στην Εντατική προσβεβλημένος από τη νόσο των λεγεωνάριων που του προκάλεσε σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα αλλά κατάφερε να ξεπεράσει την περιπέτεια αυτή.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!