GOSSIP

Η Σκορδά αποκάλυψε πως της τηλεφώνησε ο Σεφερλής στις 4 τα χαράματα

Στη χθεσινή πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά, η παρουσιάστρια, όταν παρουσιάστηκε το θέμα για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η παράσταση του Μάρκου Σεφερλή στο Δελφινάριο, πήρε ξεκάθαρα θέση κατά του διάσημου κωμικού και έκτοτε είχαμε... εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια εξέφρασε την αντίθεσή της με όσα είπε ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας που ανέβηκε στη σκηνή στο Δελφινάριο: γώ είμαι τελείως ενάντια σε αυτό. Δηλαδή μέσα σε ένα λεπτό, σε αυτόν το χώρο, δεν υπάρχει λόγος να αναφερθείς σε τέτοια θέματα τα οποία είναι λεπτά. Αν πας να διαβάσεις για έρευνες που γίνονται σχετικά, ακόμα και ανάμεσα στους γιατρούς, είναι όλα ρευστά δεν είναι κάτι τόσο απλό για να το εξηγήσεις και να μείνεις στο πόσα είναι τα βιολογικά φύλα. Άνδρας, γυναίκα και γίνεται και μια παρένθεση intersex» επισήμανε, χθες η Φαίη Σκορδά.
Παρόμοια σχόλια έκαναν και κάποιες άλλες παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης με τον Μάρκο Σεφερλή να απαντά μέσω Instagram χωρίς ωστόσο να ονοματίζει κάποια παρουσιάστρια ή παρουσιαστή.

«Για να δείτε τι υποκρισία υπάρχει. Μέχρι χθες σχεδόν όλοι οι παρουσιαστές και οι παρουσιάστριες των πρωινών εκπομπών με παρακαλούσαν, έβαλαν λυτούς και δεμένους, για να βγω στην πρώτη τους εκπομπή. Σε όσους αρνήθηκα, βγήκαν σήμερα και είπαν διάφορα για εμένα», ακούγεται να λέει ο Μάρκος Σεφερλής.

«Λοιπόν, ακούστε τι έχει γίνει. Τόσα χρόνια δεν ασχολούμουν μαζί τους, για να μην τους δώσω αξία. Τώρα που κατάλαβαν ότι και να ασχοληθώ μαζί τους δεν παίρνουν καμία αξία, γιατί ο κόσμος ξέρει ποιοι πραγματικά είναι, θα τους ξεμπροστιάσω όλους! Έναν-έναν ξεχωριστά με επιχειρήματα, με αποδείξεις, με μηνύματα», αναφέρει στη συνέχεια ο ηθοποιός εμφανώς ενοχλημένος.

«Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι. Θα περάσουμε ωραία… και εμείς κι αυτοί», κατέληξε στο μήνυμά του μέσω Instagram ο Μάρκος Σεφερλής.

Η Φαίη Σκορδά, σήμερα Τρίτη 17/9 έδωσε συνέχεια στο θέμα αποκαλύπτοντας πως βρήκε κλήση στο κινητό της από τον Μάρκο Σεφερλή και πως το τηλεφώνημα έγινε στις 4 τα χαράματα!

«Δεν βλέπω το κινητό μου τυχαία. Δεν ξέρω γιατί, χθες στις 4 η ώρα τα χαράματα, μήπως έκανε λάθος ο άνθρωπος, είχα μια αναπάντητη κλήση. Έστειλα ένα μήνυμα «καλημέρα, δεν το είδα γιατί προφανώς κοιμόμουν», ξύπνησα μετά από μία ώρα. Μπορεί έγινε κατά λάθος, μπορεί να έχει σχέση και με όλα αυτά που ανέβασε χθες» αποκάλυψε, αρχικά, η Φαίη Σκορδά για να ακολουθήσουν τα αποσπάσματα από όσα είπε ο Μάρκος Σεφερλής στα social media και να συμπληρώσει μετά τα εξής.

«Αισθάνομαι ότι πρέπει να δώσω μια απάντηση γιατί εγώ τον κάλεσα στην εκπομπή. Μάλλον του έστειλα ένα μήνυμα, «καλημέρα Μάρκο, είμαι η Φαίη» γιατί θα ήθελα να τον έχουμε στην εκπομπή και πριν γίνει οτιδήποτε. Όπως τον ήθελα και πέρσι στον ΣΚΑΪ και τον πιέζαμε με την καλή έννοια γιατί είναι ένας καλεσμένος που πάντα έχει ενδιαφέρον και πάντα τον ήθελα να είναι στις εκπομπές. Πέρσι είχε όντως έρθει, είχαμε περάσει πολύ ωραία, είχε γίνει και αυτή η συμφιλίωση με τον Γιώργο Λαμπάτο και είχαμε ασχοληθεί για κάτι πολύ θετικό».

«Επειδή αναφέρετε στους παρουσιαστές θέλω να πω πρώτη την αλήθεια. Τον κάλεσα και με χαρά να ήταν εδώ. Το ότι κάποια θέματα όμως μετά, ακόμη κι αν ήταν εδώ καλεσμένος, θέλεις να τα συζητήσεις με τον άλλον, όπως το κάναμε και χθες με τον Λάκη Λαζόπουλο, σαν παρουσιαστής και σαν δημοσιογράφος θα κάνεις κάποιες ερωτήσεις. Κάποιες στιγμές δεν υπάρχει επικαιρότητα, είναι θετική, όπως όταν έδωσε δουλειά ξανά στον Λαμπάτο και το αναδείξαμε πάρα πολύ ώρα και με μεγάλη αγάπη. Κάποιες άλλες φορές όμως, τι να κάνουμε; Στα θέματα της επικαιρότητας μπορεί να έχουμε και μια διαφορετική άποψη» συμπλήρωσε, με σαφήνεια, η Φαίη Σκορδά. «Επειδή είδα διάφορα στα σάιτ και αυτό ίσως τον εκνεύρισε, αν αναφέρεται σε μένα, δεν είναι ότι έχω τη μύγα και μυγιάζομαι αλλά μου αρέσουν τα ξεκάθαρα πράγματα και δεν κατάφερα να μιλήσω μαζί του οπότε αναγκάζομαι να το κάνω αυτό».

«Μάρκο, μην χάνεις την ψυχραιμία σου» τόνισε, μεταξύ πολλών άλλων, ο Ανδρέας Μικρούτσικος απευθυνόμενος στον δημοφιλή κωμικό.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!