GOSSIP

Η Στικούδη εκνευρίστηκε πολύ με ένα σχόλιο που έκαναν για το μωρό της

Ευτυχισμένη μαμά δύο αγοριών είναι πλέον εδώ και μήνες η Κατερίνα Στικούδη και μαζί με το σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη, πριν από λίγες μέρες βάφτισαν και το αδελφάκι του Βύρωνα, τον μικρό Νικόλα, που πήρε το όνομα του μπαμπά της παρουσιάστριας και τραγουδίστριας.

Η Κατερίνα Στικούδη, έδωσε στη δημοσιότητα πλάνα από τη βάφτιση, μόνο αφού πια είχε τελειώσει η βάφτιση και η δεξίωση.


Και στα social media, είδε αμέτρητα σχόλια για τη βάφτιση του Νικόλα και τώρα, σε νέες τηλεοπτικές δηλώσεις της, η Κατερίνα δεν έκρυψε την ενόχλησή της για ένα συγκεκριμένο σχόλιο.

«Ήταν πολύ όμορφα στη βάφτιση, περάσαμε πάρα πολύ ωραία, έγινε σε στενό κύκλο, πολύ κοντινοί φίλοι και οικογένεια. Ήταν πολύ υπομονετικός ο Νικόλας, δεν έβγαλε κιχ το γλυκάκι μου», είπε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη για το πρόσφατο μυστήριο.

«Δεν μπορούμε να κρίνουμε τα βρέφη, δεν μπορούμε να κρίνουμε κανέναν βασικά, να σου πω την αλήθεια. Ο καθένας θα είναι όπως θέλει να είναι. Όποιος θέλει να φάει, ας φάει ελεύθερα, κι όποιος δεν θέλει, δεν θα φάει», απαντά η τραγουδίστρια με αφορμή τα απρεπή σχόλια που έλαβε στα social media το προηγούμενο διάστημα.

«Αυτό που πρέπει να ζυγίζουμε όποιον περνάει από μπροστά μας και να είναι ακριβώς όπως θέλουμε εμείς το θεωρώ πολύ αχρείαστο. Μου φάνηκε αστείο, τραγικό που σχολίασαν τα κιλά του μωρού μου. Δεν θα πω ότι πικράθηκα αλλά θεωρώ ότι δεν μπορούμε να πούμε σε ένα βρέφος ότι είναι χοντρό, να το χαρακτηρίσουμε έτσι», επισημαίνει η Κατερίνα Στικούδη εμφανώς ενοχλημένη με το περιστατικό.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!