GOSSIP

'Εξαλλη έγινε η Κορινθίου με κάποια σχόλια για το διαζύγιό της [βίντεο]

Εκτός εαυτού βγήκε η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου με κάποια σχόλια που διαβάζει τις τελευταίες ώρες στα social media τόσο για την ίδια όσο και για τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη.

Συγκεκριμένα, με το που η Μαρία Κορινθίου, έκανε την ανάρτηση στο Instagram με την οποία κοινοποιούσε πως τον Οκτώβριο θα συνεργαστεί σε μια θεατρική παράσταση με τον πρώην σύζυγό της, κάποιοι έσπευσαν να μιλήσουν για "διαφημιστικό κόλπο" ισχυριζόμενοι πως το διαζύγιο δεν ισχύει και πως το ζευγάρι τα κάνει όλα αυτά για δημοσιότητα!

Η Μαρία έγινε έξαλλη και μέσω βίντεο ξέσπασε!
 

H ίδια ανέφερε: «Μόλις μπήκα στο δωμάτιο μου στην Θεσσαλονίκη. Στην ανάρτηση που έκανα εδώ στο Instagram για το θεατρικό, υπήρχαν κάποια μηνύματα που φυσικά τα περίμενα, δεν το συζητάμε. Κάποια μηνύματα βέβαια που μέχρι εκεί φτάνει ο εγκέφαλος κάποιων ανθρώπων ότι είτε ο χωρισμός είτε το θεατρικό είναι διαφημιστικό κόλπο. Ναι… Φυσικά έχουν φάει σβήσιμο όλα αυτά τα μηνύματα και σκεφτόμουν αν θα ανεβάσω αυτό το Story. Νομίζω ότι λίγο θα τοποθετηθώ»!

Και πρόσθεσε: «Πολύ λιτά και απέριττα. Η πρόταση του θεατρικού έγινε τέλος Μαΐου, αρχές Ιουνίου. Το σκεφτόμασταν. Το προσωπικό εμένα και του Γιάννη βγήκε το Δεκαπενταύγουστο. Επίσης δεν βγάλαμε ανακοίνωση. Αν ήμασταν έξυπνοι, λοιπόν και το κάναμε διαφημιστικά θα βγάζαμε και ανακοίνωση και θα τη βγάζαμε μέσα Σεπτεμβρίου που ξεκινούν οι εκπομπές. Αυτά. Υπάρχει οικογένεια, υπάρχει παιδί, σας ευχαριστώ πολύ. Μέχρι εκεί όμως».

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!