GOSSIP

Ο Λιανός μετά το γάμο του Ατζούν λέγεται πως αναχώρησε για Άγιο Δομίνικο

Ο Γιώργος Λιανός και η σύζυγός του ήταν μεταξύ των λιγοστών αλλά εκλεκτών καλεσμένων που βρέθηκαν στην τελετή και τη δεξίωση που έκανε στην Κωνσταντινούπολη ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί για τον τέταρτο γάμο του, αλλά τώρα λέγεται πως ο παρουσιαστής του Survivor βρίσκεται ήδη στο δρόμο με τελικό προορισμό τον Άγιο Δομίνικο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της Έλενας Πολυκάρπου για το Znews, στις 4 τα ξημερώματα έφυγαν οι πρώτοι 18 με προορισμό τη Μαδρίτη και από εκεί για τον Άγιο Δομίνικο.

Κάποιες ώρες αργότερα, στις 8:55 αναχώρησε και ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, επίσης με ενδιάμεσο σταθμό τη Μαδρίτη.

Όπως μάθαμε, σε αυτή την πρώτη «φουρνιά» παιχτών δεν υπάρχει κάποιος διάσημος, Και στο επόμενο όμως γκρουπ που θα αναχωρήσει ελάχιστα άτομα, ίσως δυο, θα είναι celebrities.
Survivor: Αλλάζει το ριάλιτι – Τι είπε ο Γιώργος Λιανός;

To ίδιος δημοσίευμα αναφέρει πως η πρεμιέρα του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης δεν αργεί και πιθανότατα να βγει στον αέρα στις 9 Σεπτεμβρίου!

Λίγες μέρες πριν αναχωρήσει, ο Γιώργος Λιανός είχε μιλήσει στην εκπομπή Summer's Cool και είχε αναφερθεί στο είδος των παικτών που θα έχει φέτος το ριάλιτι καθώς και σε όλες τις αλλαγές που θα γίνουν προκειμένου το Survivor να έχει απήχηση.

«Η όλη λογική είναι να δούμε πρόσωπα που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ. Δεν μπορώ να σου πω αν θα υπάρξουν Διάσημοι και Μαχητές. Θα υπάρξουν πολλές διαφοροποιήσεις. Παλιούς παίκτες δεν θα δούμε όσο και αν τους αγαπώ και έχω συνδεθεί μαζί τους.

Θα υπάρξουν χαρακτήρες με τους οποίους θα μπορεί πολύ εύκολα να συνδεθεί. Όντως θα είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, δεν θα υπάρχει όριο ηλικίας και μπορεί να ζήσουμε σκηνικά Δαβίδ με Γολιάθ» είχε πει.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!