GOSSIP

Και ο πατέρας του Paul Walker έκανε μήνυση στην Porsche

Δύο χρόνια μετά το τροχαίο δυστύχημα που έκοψε το νήμα της ζωής του διάσημου ηθοποιού Paul Walker, οι συγγενείς των θυμάτων προσπαθούν να επιρίψουν ευθύνες στην Porsche.

O Paul Walker τη μοιραία μέρα βρίσκονταν στη θέση του συνεπιβάτη ενώ ο φίλος του  Roger Rodas, οδηγούσε την Porsche Carera GT που άνηκε στον Walker και ξαφνικά έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε με δέντρο και το αμάξι τυλίχτηκε στις φλόγες. Και οι δύο επιβάτες έχασαν τη ζωή τους.
Θυμίζουμε πώς και η σύζυγος του Roger Rodas, έχει καταθέσει μήνυση στη Porsche και η κόρη του Paul Walker (Meadow Walker) και τώρα τα αμερικανικά media αναφέρουν πως και ο πατέρας του διάσημου ηθοποιού, ο Paul William Walker III κατέθεσε χθες μήνυση κατά της Porsche, στην οποία την κατηγορεί για μη επαρκή μέτρα ασφαλείας στα συστήματα του αυτοκινήτου που οδήγησαν στο θάνατο του 40χρονου γιού του.
Πρόσφατα η Porsche είχε απαντήσει στην αντίστοιχη μήνυση της Meadow Walker λέγοντας πώς ο Paul εκούσια, και ενώ γνώριζε όλα τα ρίσκα, ανέλαβε ο ίδιος να τα αγνοήσει.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!