GOSSIP

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ποζάρει με τον σύντροφό της λίγο πριν τον γάμο τους

Μπορεί η ίδια η πρώην παίκτρια του Survivor και αθλητικογράφος να μην έχει πει κουβέντα για τον επερχόμενο γάμο της, αλλά είναι πλέον βέβαιο πως σε λίγες ώρες θα ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του Γρηγόρη Μόργκαν.

Οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και πολύ καιρό, σχεδόν αμέσως μετά τον οριστικό χωρισμό της Ευρυδίκης με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αλλά και οι δυο τους είχαν φροντίσει να αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας και οι κοινές αναρτήσεις τους στα social media ήταν... εξαιρετικά σπάνιες!


Τώρα όμως, που τα δημοσιεύματα και τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ έχουν επιβεβαιώσει πως το ζευγάρι θα κάνει γάμο, σε κλειστό κύκλο στην Κρήτη και οι δυο κάνουν πλέον αναρτήσεις στα social media όπου δεν κρύβουν τον έρωτά τους.


Μάλιστα ο Γρηγόρης Μόργκαν, ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες όπου τον βλέπουμε να κάνει εντυπωσιακές βουτιές σε παραλία στα Χανιά και να ποζάρει αγκαλιά με την Ευρυδίκη του, ενώ έγραψε πως το καλοκαίρι δεν τελειώνει ποτέ.


H  δε Ευρυδίκη πρόσφατα μοιράστηκε ένα βίντεο όπου κάνει σερφ μαζί με τον Γρηγόρη της και στο τέλος του βίντεο τον φιλά στο στόμα.


Πάντως το ζευγάρι χθες το βράδυ βρέθηκε σε συναυλία της Μαρίνας Σπανού.


Ο γάμος τους θα είναι θρησκευτικός και θα γίνει αυτό το Σάββατο 31 Αυγούστου στην Κρήτη.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!