GOSSIP

Ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο τελικά θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή

Μπορεί ο Greek Freak να είχε φροντίσει να διαψεύσει την είδηση πως θα παντρευτεί φέτος στην Ελλάδα με την αρραβωνιαστικιά του και μητέρα των τριών παιδιών τους, αλλά τελικά ο γάμος του θα γίνει και η εκπομπή Summer's Cool αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες.

Ο Γιάννης, είχε πει πως δεν θα παντρευτεί ο ίδιος, αλλά ο αδελφός του, αλλά τελικά το ταξίδι που έκανε πρόσφατα στη Μύκονο μαζί με τα αδέλφια του ήταν bachelor trip εν όψει του γάμου του που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στο Costa Navarino, όπου ο διάσημος μπασκετμπολίστας έχει αγοράσει δύο βίλες.


Το ερχόμενο τριήμερο (30 Αυγούστου - 1 Σεπτεμβρίου) στο πολυτελές  resort αναμένεται να καταφτάσουν περίπου 200 καλεσμένοι, ανάμεσα στους οποίους και 30 VVIP ( Very Very Important Person) όπως η Serena Williams, o LeBron, φυσικά οι συμπαίκτες του Γιάννη, αλλά και άλλες διάσημες προσωπικότητες.


Εικάζεται δε πως στο γάμο θα είναι παρόντες και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του.


Η εκπομπή Summer's Cool αποκάλυψε πως απαγορεύονται τα κινητά, αλλά και τα... παιδιά και πως το τριήμερο θα γίνει ένα white party, θα γίνει ένα dinner με πιάτα και από τη Νιγηρία και η τελετή του γάμου (δεν είναι κανονικός θρησκευτικός γάμος, καθώς ο Γιάννης και η αρραβωνιαστικιά του ασπάζονται διαφορετικά θρησκεύματα) θα γίνει την Κυριακή.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!