GOSSIP

H Σπυροπούλου επέστρεψε στο Instagram μετά από... περίεργη απουσία

Μολονότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ακόμα και μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της παρέμενε ιδιαίτερα ενεργή στα social media, μετά... εξαφανίστηκε για σχεδόν τρεις εβδομάδες με την τελευταία ανάρτησή της να γεννά ερωτηματικά καθώς είχε γίνει από νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα πριν τρεις εβδομάδες η παρουσιάστρια είχε ανεβάσει μια φωτογραφία, όπου φαινόταν να βρίσκεται σε κάποιο δωμάτιο νοσοκομείου, χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες πληροφορίες για το αν νοσηλευόταν εκείνη ή κάποιο από τα δυο της παιδιά.

Πριν λίγες ώρες, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέστρεψε στα social media, δημοσιεύοντας για αρχή μια ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα και την ημερομηνία 22 Αυγούστου.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια δεν δίστασε να στείλει και ένα μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους, αποκαλύπτοντας ότι οι τελευταίες ημέρες ήταν ιδιαίτερα δύσκολες για εκείνη, χωρίς να αποκαλύπτει τι έχει συμβεί στη ζωή της.

«Μου έχετε λείψει! Έχουμε περάσει δύσκολα τόσες ημέρες. Θα επανέλθω όμως», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μη δίνοντας περισσότερες πληροφορίες.

Από το πρωί της Κυριακής, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επανήλθε πλήρως στα social media ανεβάζοντας συνεχώς στιγμιότυπα από τις τελευταίες της βουτιές στη θάλασσα με τον γιο της, Βλάσση.

Το βράδυ της Κυριακής έκανε και την πρώτη κανονική ανάρτησή της στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από τη βραδινή της έξοδο σε γνωστό εστιατόριο στον Λυκαβηττό. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!