GOSSIP

Η Χριστίνα Αργυρού μίλησε από τη Βιέννη μετά την ακύρωση των live της Swift

Σοκ προκάλεσε το βράδυ της Τετάρτης 7/8 η είδηση, πως ακυρώνονται οι 3 προγραμματισμένες sold out συναυλίες της Taylor Swift στη Βιέννη, καθώς οι Αρχές της χώρας συνέλαβαν δύο άτομα που σχεδίαζαν τρομοκρατικές επιθέσεις στις εν λόγω συναυλίες της Αμερικανίδας ποπ σταρ.


Συγκεκριμένα, οι αυστριακές Αρχές, αν και αρχικά ενημέρωναν το κοινό ότι θα εντείνουν τα μέτρα ασφαλείας, εν τέλει ανακοίνωσαν ότι οι συναυλίες δεν θα πραγματοποιηθούν. 

Ένας 19χρονος, ο οποίος είχε ορκιστεί πίστη στο ISIS «τις τελευταίες εβδομάδες», συνελήφθη, όπως  ανέφερε ο επικεφαλής ασφαλείας της Αυστρίας, Franz Ruf, σε συνέντευξη Τύπου. Ένα δεύτερο άτομο, το οποίο φέρεται να είχε επαφές με τον ύποπτο, συνελήφθη επίσης. 

Στην ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρεται πως «λόγω επιβεβαίωσης από κυβερνητικούς αξιωματούχους για σχεδιαζόμενη τρομοκρατική επίθεση στο Στάδιο Ernst Happel, δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να ακυρώσουμε τις τρεις προγραμματισμένες συναυλίες για την ασφάλεια όλων».


Η Κύπρια Χριστίνα Αργυρού, ήταν μια από τις χιλιάδες φαν της Taylor Swift που είχε σπεύσει στην Αυστρία για να πάει σε συναυλία της σταρ και η ίδια μίλησε σήμερα Πέμπτη 8/8 στην εκπομπή Summer's Cool αποκλύπτοντας πως είναι η κατάσταση στη Βιέννη.

 

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως δεν βρίσκει κανείς εύκολα εισιτήρια για να φύγει από την χώρα, μετά την ακύρωση των συναυλίων, αλλά και πως επικρατεί ένα αίσθημα φόβου μετά τις συλλήψεις.

 

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με τα όσα είπε

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!