GOSSIP

Στο νοσοκομείο βρέθηκε (ξανά) ο Βασίλειος Κωστέτσος [εικόνες]

Ο Βασίλειος Κωστέτσος πήγε ξανά στο νοσοκομείο και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μερικές φωτογραφίες από τη νοσηλεία του. 

Λίγες μέρες πριν, του Σάββατο 20 Ιουλίου, είχε μεταφερθεί και πάλι στο νοσοκομείο, με την περιπέτειά του να λήγει σύντομα.

Αυτή τη φορά, ο σχεδιαστής ανέβασε σε Instagram story μια φωτογραφία του, που είναι πρησμένος και μετά, ανάρτησε με τον ίδιο τρόπο, στιγμιότυπα μέσα από το νοσοκομείο, όπου είναι ξαπλωμένος με ορό στο κρεβάτι.

«Στον δρόμο για το νοσοκομείο! Ξανά μανά, που λέει και η Βίσση! Σήμερα ξαφνικά ξύπνησα έτσι!», έγραψε στην πρώτη ανάρτησή του, ενώ όσο βρισκόταν στο νοσοκομείο, σχολίασε ειρωνικά: «Φαντάσου και να μην ήμουν το ”τυχερό” ζώδιο του μήνα...». Στο τέλος, ο Βασίλειος Κωστέτσος ενημέρωσε ότι του έδωσαν ενδοφλέβια αντιβίωση, και πήρε εξιτήριο. «Ελπίζω να τελείωσε εδώ!», πρόσθεσε.

Ο ίδιος αν και δεν αποκάλυψε ποιο ακριβώς είναι το θέμα υγείας που τον ταλαιπωρεί, έκανε και ένα story με... θεωρίες συνωμοσίας!


Στις φωτογραφίες δε, που ανέβασε λίγες μέρες πριν, ξανά μέσα από το νοσοκομείο, ο σχεδιαστής έγραψε: «Γιατί άμα δεν πας και στα έκτακτα περιστατικά ξημερώματα, δεν γίνεται. Λίγο κακό μάτι έπεσε, όλα καλά ευτυχώς. Σας ευχαριστώ για τη θετική σκέψη όλους. Η πρόληψη για την αποφυγή χειρότερων είναι σημαντική. Ό,τι ώρα κι αν είναι αυτή. Ευχαριστώ την γιατρό διανυκτέρευσης. Όλα καλά. Ευτυχώς δεν ήταν αυτό που φοβόμουν».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!