GOSSIP

Δεκάδες celebrities βρέθηκαν στον γάμο της χρονιάς στην Ινδία [εικόνες]

Μετά από 7 μήνες γεμάτους χλιδάτες εκδηλώσεις εν όψει του "γάμου της χρονιάς" έφτασε χθες η στιγμή για την κορύφωση αυτού του γάμου, που εκτιμάται πως κοστίζει τουλάχιστον μισό δισεκατομμύριο ευρώ. Και φυσικά μεταξύ των καλεσμένων ήταν αμέτρητοι celebrities.

O Ανάντ Αμπάνι, γιος του πλουσιότερου άνδρα της Ινδίας Μουκές Αμπάνι, παντρεύτηκε τελικά την Παρασκευή την αγαπημένη του Ραντίκα Μέρτσαντ, κληρονόμο μιας μεγάλης φαρμακευτικής εταιρείας, σε μια γαμήλια τελετή όπου η χλιδή ήταν υπερβολική σε όλα!


Η τελετή έγινε στo συνεδριακό κέντρο Jio World στη Βομβάη, το οποίο έχει χωρητικότητα 16.000 ατόμων καθώς το κτίριο ανήκει στην οικογένεια Αμπάνι και κρίθηκε πως ήταν η ιδανική επιλογή για να στεγάσει τους αμέτρητους καλεσμένους.


Η λίστα των καλεσμένων του γάμου περιλαμβάνει μεγάλα ονόματα από τον χώρο των επιχειρήσεων αλλά και διασημότητες του κινηματογράφου και τους μουσικής που ταξίδεψαν αεροπορικά στο Μουμπάι για να ευχηθούν από κοντά στο ευτυχισμένο ζευγάρι. Το παρών στην τελετή έδωσαν εχθές η Κιμ και η Κλόε Καρντάσιαν, ο Τζον Σίνα, η Νίκι Χίλτον, η Πριγιάνκα Τσόπρα και ο σύζυγός της Τζο Τζόνας, αλλά και ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Τόνι Μπλερ και φυσικά δεκάδες σταρ του Μπόλιγουντ.

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alka_editzzzz (@alka_editzzz)


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!