GOSSIP

H Kim Kardashian ποζάρει στο υπερπολυτελές σκάφος του Jeff Bezos

Αν και έχουν περάσει σχεδόν 3 εβδομάδες από την ημέρα που η Kim Kardashian βρέθηκε στις Σπέτσες με το υπερπολυτελές σκάφος του Jeff Bezos η ίδια τώρα επέλεξε να ανεβάσει στο Instagram και να μοιραστεί με τους εκατομμύρια followers της πόζες της από το κατάστρωμα του Koru.

Το Koru είναι ένα εκπληκτικό σκαρί μήκους 127 μέτρων με τρία κατάρτια που φτάνουν σε ύψος τα 70 μετρα. Η κατασκευή του κόστισε πεντακόσια εκατομμύρια δολάρια, καθώς ο μεγιστάνας της Amazon, ο διαβόητος Jeff Bezos σίγουρα δεν τσιγκουνεύτηκε όταν θέλησε να αποκτήσει ένα σκάφος με το οποίο να κάνει διακοπές ο ίδιος και οι διάσημοι φίλοι του.


Και σίγουρα αυτό το σκάφος δεν περνά απαρατήρητο όπου και αν εμφανιστεί και συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα όταν πρόσφατα βρέθηκε στις Σπέτσες.


Πάνω του εκείνες τις μέρες, εκτός από τον Jeff Bezos και τη σύντροφό του, ήταν και η διαβόητη Kim Kardashian, αλλά και η αδελφή της Kendall Jenner με τον ράπερ Bad Bunny και η μητέρα τους Kris Jenner.


Και τώρα η Kim μοιράστηκε με τους πάνω από 365 εκατομμύρια followers της πόζες που τράβηξε σε αυτό το ταξίδι με φόντο ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!