GOSSIP

Ντάνιελ Νούρκα: «Τα χρήματα είναι για να μας υπηρετούν, όχι για να τα υπηρετούμε»

Μια νέα τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε χθες Τετάρτη 3/7 ο νικητής του φετινού Survivor Ντάνιελ Νούρκα και μεταξύ άλλων, μίλησε εκτενώς για την σχέση του με τα χρήματα αλλά και για τους γονείς του.

Αρχικά, μιλώντας για τους γονείς του, ο Ντάνιελ Νούρκα εξομολογήθηκε τα εξής: «Θαυμάζω τους γονείς μου, ο πατέρας μου είναι ο ήρωάς μου. Από υπό του μηδενός κατάφεραν να ενταχθούν σε μία κοινωνία, μας πρόσφεραν ό,τι καλύτερο μπορούσαν και δόξα τω Θεώ τα κατάφεραν. Καθίσαμε μια φορά και τα είπαμε για τις δυσκολίες που είχαν αντιμετωπίσει. Απομυθοποιείς τους γονείς σου, ότι τελικά δεν είναι θεοί. Ένιωσα περίεργα με το ότι χρειάστηκε να γίνει όλο αυτό».

Σχετικά με τα χρήματα που κέρδισε από το Survivor, ο Ντάνιελ Νούρκα αποκάλυψε: «Μεγάλο ρόλο έπαιξε το οικονομικό, μην κρυβόμαστε. Εννοείται ότι τα χρήματα θα μου αλλάξουν όλη μου τη ζωή, είναι μια καβάτζα πάρα πολύ καλή. Λατρεύω την εστίαση, δεν ξέρω αν θα κινηθώ προς εκεί».

Επίσης τόνισε πως αν και έχει πολύ καλή σχέση με τους γονείς του, θα τους πάρει για να ζητήσει βοήθεια μόνο όταν έχει φτάσει στο μηδέν!

Δείτε ΕΔΩ ένα σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!