GOSSIP

Χώρισαν ο Τίτος και η Αριστέα που είχαν γίνει ζευγάρι στο Fame Story

O Τίτος Λαχανάς γνώρισε την Αριστέα Αλεξανδράκη, όταν και οι δυο συμμετείχαν στο Fame Story και είχαν παραμείνει ζευγάρι και μετά το φινάλε του ριάλιτι - talent show. Αλλά τώρα ο έρωτας αυτός τελείωσε.

Την αποκάλυψη την έκανε ο Τίτος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής των Παύλου - Χατζίδου: «Είμαι ελεύθερος, έχω χωρίσει εδώ και τρεις εβδομάδες. Δεν είμαστε πλέον μαζί, της εύχομαι όμως τα καλύτερα, όλα καλά. Τώρα θέλω να αφοσιωθώ στη δουλειά μου» είπε ο Τίτος Λαχανάς

Ο Τίτος σε παλιότερη συνέντευξή του είχε πει για την Αριστέα Αλεξανδράκη: "Με την Αριστέα είχαμε από την πρώτη μέρα που συναντηθήκαμε καλή επαφή. Είχαμε χημεία, αλλά δεν υπήρχε κάποιο άλλο συναίσθημα. Είναι ένα κορίτσι που δεν μπορείς να προσεγγίσεις εύκολα. Ήταν πιο κλειστή, φαινόταν κιόλας, νομίζω, και από τη στάση του σώματός της. Στη διάρκεια του σόου απομακρυνθήκαμε λίγο, αλλά τα βρήκαμε πράγματι τη βραδιά του ΝΟΧ. Πιο νωρίς δεν θα τολμούσα να την προσεγγίσω. Την πρώτη κίνηση την έκανε η Αριστέα, όταν έπρεπε να βγάλουμε μια φωτογραφία όλοι μαζί και με φώναξε να καθίσω δίπλα της, και τότε σκέφτηκα: «Μάλλον κάτι συμβαίνει εδώ»".


Δείτε ΕΔΩ τα όσα είπε ο Τίτος
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!