GOSSIP

Ο Δημήτρης Κόκοτας εμφανίζει σοβαρές επιπλοκές στην όρασή του

Από τις 28 Μαρτίου, ο Δημήτρης Κόκοτας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», μετά από έμφραγμα και ανακοπές καρδιάς, που υπέστη ενώ βρίσκονταν στα γυρίσματα του talent show J2Us και σήμερα, μάθαμε πως αν και η ζωή του πλέον δεν είναι σε κίνδυνο, η κατάσταση της υγείας του παραμένει σοβαρή.

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, που το τελευταίο διάστημα, συχνά μιλά για την πορεία της υγείας και τη νοσηλεία του τραγουδιστή, το πρωί της Παρασκευής 28/6 σε νέες δηλώσεις της στην εκπομπή του Λιάγκα, είπα τα ακόλουθα: 


«Οι επιπλοκές υπήρχαν από την πρώτη στιγμή και όσον αφορά την όραση και τα υπόλοιπα. Θέλει χρόνο ούτως ώστε να αποκατασταθεί. Γι' αυτό και από την αρχή είπαμε και ξεκαθαρίσαμε ότι δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα. Κάθε οργανισμός θέλει τον δικό του χρόνο και ο κύριος Κόκοτας θέλει τον δικό του χρόνο ώστε να αποκατασταθούν όλα και να πάει στο σπίτι του. Διευκρινίζω ότι δεν είναι κάτι καινούργιο, είναι επιπλοκές που υπήρχαν από την αρχή», είπε η Ματίνα Παγώνη.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!