GOSSIP

Η Χριστίνα Παππά μίλησε σήμερα για τη βίαιη επίθεση που δέχτηκε [βίντεο]

Σοκ έπαθε χθες Πέμπτη 27/6 η Χριστίνα Παππά όταν δέχτηκε βίαιη επίθεση μεσημεριάτικα στην περιοχή της Γλυφάδας και η ίδια μίλησε σήμερα στην εκπομπή της Τσιμτσιλή για τα όσα βίωσε.

Θυμίζουμε πως η Χριστίνα Παππά με βίντεο που ανέβασε χθες; στα social media έδειξε τα τραύματά της και εξήγησε τί ακριβώς συνέβη, ενώ ήταν σε κατάσταση σοκ.


Το περιστατικό συνέβη όταν η Χριστίνα Παππά πήγε σε ένα φαρμακείο της Γλυφάδας όπου ένας άνδρας μπήκε μέσα και άρχισε να φωνάζει και να βρίζει για ένα αυτοκίνητο στο χώρο του πάρκινγκ. Η γνωστή επιχειρηματίας κατάλαβε ότι επρόκειτο για το δικό της όχημα, αλλά όταν ενημέρωσε τον άνδρα εκείνος της έκανε, αρχικά λεκτική επίθεση και στη συνέχεια σωματική.
 

Και σήμερα είδαμε όσα δήλωσε για το συμβάν στην κάμερα της εκπομπής της Τσιμτσιλή: «Υπάρχουν κάποιοι άνδρες που νομίζουν αν μας βρίσουν θα φοβηθούμε, Με όλα τα περιστατικά βίας είχα οργή και θυμό και έβαλα σε κίνδυνο τη ζωή μου γιατί αυτός ο άνθρωπος είχε πολλή οργή και θυμό, αν είχε ένα όπλο θα μπορούσε να μου έχει κάνει κακό».

«Ήρθε με φόρα και άρχισε να βρίζει, να λέει, να λέει και μου λέει τώρα θα περιμένεις εσύ να ψωνίσω εγώ και συνέχισε να βρίζει. Βγαίνω έξω βλέπω ότι με έχει κλείσει, μπαίνω στη θέση του οδηγού από τον συνοδηγό και έκανα όπισθεν να του κλείσω την έξοδο».

Μπήκε μέσα με σκοπό να κάνει κάτι, ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Πήγα να κάνω μήνυση στο αστυνομικό τμήμα με σκοπό να κάνω ό,τι μπορούσα για αυτόν τον άνθρωπο. Επειδή έχουμε περάσει δύσκολα, όταν ακούω για παιδιά και μεγάλους ανθρώπους καταρρέω. Έχω κάνει τάμα… Εκεί και εγώ και ο γιος μου λυγίσαμε. Δεν ξέρω αν είναι σωστό. Αν δεν είχα κάνει το τάμα, θα προχωρούσα μέχρι το τέλος».

Δείτε ΕΔΩ τα όσα είπε

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!