GOSSIP

H Μαρίνα Σάττι «λύγισε» επί σκηνής μετά το θάνατο του πατέρα της [βίντεο]

Με μία sold out συναυλία στην Τεχνόπολη το βράδυ της Τετάρτης (26/6) ξεκίνησε την καλοκαιρινή της περιοδεία η Μαρίνα Σάττι και εκεί την είδαμε να συγκινείται επί σκηνής καθώς έκανε μια αναφορά στον πατέρα της που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή, λίγο πριν η ίδια πάει στη Eurovision.

Στον μπαμπά της είναι αφιερωμένο το τραγούδι «Αχ Θάλασσα», με το οποίο κλείνει το τελευταίο της άλμπουμ και όταν η Μαρίνα ξεκίνησε να ερμηνεύει μοναδικά αυτό το τραγούδι ακούστηκε να λέει:

«Να πω κάτι… είμαι κάπως συγκινημένη. Τώρα δεν ήθελα να το πω αυτό αλλά το σκέφτομαι όλη νύχτα και εντάξει θα το πω, φίλοι είμαστε. Πέρυσι τέτοιον καιρό, που είχε γίνει συναυλία στην Τεχνόπολη, είχε έρθει ο μπαμπάς μου και η αδερφή μου και η γυναίκα του μπαμπά μου και η μαμά μου και ο αδερφός μου σ’ αυτή τη συναυλία στην Τεχνόπολη. Και είχαμε να βρεθούμε όλοι μαζί 22 χρόνια όλοι μαζί», ανέφερε η Μαρίνα Σάττι από τη σκηνή της Τεχνόπολης στο Γκάζι.

«Είδα τη συναυλία και το σκέφτομαι όλη νύχτα αυτό, ότι ήμασταν όλοι μαζί. Τέλος πάντων», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια εμφανώς συγκινημένη, αφιερώνοντας την επόμενη ερμηνεία της στη μνήμη του πατέρα της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by eiop_9karagewrgiou (@eiopp_9ka9)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elle Bloom (@bloomio_)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!