GOSSIP

Η Μαλού λέει πως πάσχει με την αυτοάνοση διαταραχή "Χασιμότο"

Σε νέα συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! η Μαλού Κυριακοπούλου αναφέρθηκε στην αύξηση του βάρους της, από όταν έμεινε έγκυος, αλλά και το αυτοάνοσο, με το οποίο έχει διαγνωστεί τελευταία, το χασιμότο.

Αρχικά μίλησε για τα κιλά της: «Είχα πάρει 26 κιλά στην εγκυμοσύνη μου. Πιέστηκα και αγχώθηκα να τα χάσω γιατί είναι και τέτοια η φύση της δουλειάς μου. Μία γυναίκα σε μία περίοδο της ζωής της είναι φυσιολογικό να πάρει κιλά και δεν πρέπει να πιέζεται. Κάποιες τα χάνουν πιο εύκολα και κάποιες δυσκολεύονται. Εμένα μου δημιουργήθηκε ανασφάλεια γιατί ίσως με απασχολούσε λόγω των ερεθισμάτων που είχα κι εγώ από την κοινωνία και των απαιτήσεων που είχαν κάποιοι άνθρωποι από εμένα. Ήταν λάθος που το έβλεπα έτσι».

Στη συνέχεια, η γνωστή τραγουδίστρια πρόσθεσε: «Αποφάσισα ότι δεν μου αξίζει να το περνάω όλο αυτό κι αγάπησα περισσότερο το σώμα μου. Λόγω της μέσης μου που έχω ένα πρόβλημα, γυμνάζομαι συντηρητικά κάνοντας πιλάτες. Φροντίζω να μη φέρνω το σώμα μου στα όριά του και προσέχω τη διατροφή μου. Έχω θυροειδή και τελευταία μου προέκυψε το αυτοάνοσο χασιμότο το οποίο δε μπορείς να ελέγξεις με φαρμακευτική αγωγή. Πρέπει να προσέχω τη διατροφή μου γιατί παίρνω πολύ εύκολα κιλά».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!