GOSSIP

Η Super Κική σχολίασε την πτέρυγα των φυλακών όπου βρίσκεται ο Λύτρας

Η Super Κική αποφάσισε μέσω social media να μιλήσει και η ίδια για τη φυλάκιση του Απόστολου Λύτρα στη VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού, και να απαντήσει σε πολλά σχόλια καθώς και εκείνη έχει στο παρελθόν παραμείνει στη συγκεκριμένη πτέρυγα.

Συγκεκριμένα η Super Κική θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση σε όσους γράφουν ότι ο ποινικολόγος που ομολόγησε ότι ξυλοκόπησε τη σύζυγό του, είναι σε φυλακή με ανέσεις.

Η instagrammer ανέφερε σε story ότι μπορεί ο Λύτρας να έχει air condition και άλλες ανέσεις, αλλά όταν είναι κανείς μισητός και ανεπιθύμητος, είναι δύσκολες οι συνθήκες, φέρνοντας το παράδειγμα της Βίκυς Σταμάτη, την οποία είχε δει στα VIP και όπως τόνισε, ότι δεν ήταν καθόλου επιθυμητή από τις άλλες κρατούμενες και για αυτό η ίδια είχε επιλέξει να μην βγαίνει έξω στο προαύλιο με τις άλλες κρατούμενες.

«Όσοι μου λέτε για τον Απόστολο Λύτρα ότι είναι στα VIP και θα έχει air condition και τα λοιπά, ναι ισχύει αυτό που λέτε. Θα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τους υπόλοιπους κρατούμενους. Όμως σκέψου να είσαι στη φυλακή και να είσαι τελείως απομονωμένος, να προαυλίζεσαι μόνος σου, να ξέρεις ότι είσαι μόνος σου, ότι είσαι μισητός. Είχα πάει και εγώ στα VIP, λόγω του ότι ήμουν ανήλικη και έπρεπε να μεταφερθώ από την Θήβα στον Κορυδαλλό για νοσοκομείο που έπρεπε να πάω και με είχαν βάλει στα VIP για έναν μήνα» είπε η Super Κική.

Στο τέλος, ανέφερε: «Εγώ μπορούσα να βγω στο προαύλιο με τους άλλους κρατούμενους αλλά έβλεπα την Βίκυ Σταμάτη πως ήταν που δεν μπορούσε να πάει με τις υπόλοιπες κρατούμενες και ήταν πάρα πολύ στενάχωρο το να ξέρεις ότι κινδυνεύεις και ότι δεν σε θέλουν μαζί τους. Οπότε το κλιματιστικό δεν είναι και κάτι χαρούμενο» αποκάλυψε η Super Κική.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!