GOSSIP

H Μακρυπούλια αποκάλυψε μετά από ποια συνέντευξη έπαθε κρίση πανικού

Η Ζέτα Μακρυπούλια έδωσε νέα συνέντευξη στην αγαπημένη της φίλη, Μαρία Σολωμού και στο κανάλι που διατηρεί ηθοποιός στο YouTube. 

Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η εκθαμβωτική ηθοποιός και παρουσιάστρια εξήγησε τους λόγους για τους οποίους νιώθει ότι πλέον δεν μπορεί να δίνει συνεντεύξεις και όσα ένιωσε μετά την τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση στο «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Πιο συγκεκριμένα, η Ζέτα Μακρυπούλια εκμυστηρεύτηκε στην καλή της φίλη και συνάδελφο πως «δεν το έχω πια με τις συνεντεύξεις. Παλιά κάπως το διαχειριζόμουν, το είχα καλύτερα νομίζω. Τώρα, όχι πια. Η συνέντευξη που έδωσα φέτος στον Νίκο Χατζηνικολάου, μία που κάνει για δέκα. Το άγχος που είχα, δεν θέλεις να το ξέρεις. Το σκεφτόμουν μια εβδομάδα πριν και το πιο περίεργο είναι ότι το βράδυ που έπαιξε η συνέντευξη, μόλις τελείωσε, άρχισα να παθαίνω κρίση πανικού».

«Ενώ μου άρεσε και θεωρώ ότι πήγε καλά (σ.σ. η συνέντευξη), είχα κρίση πανικού. Έπαθα μετά και κάτι στο δόντι το οποίο και τράβηξε, όλη αυτή η ιστορία, δύο μήνες και δεν το θεωρώ τυχαίο. Πιστεύω ότι προήλθε από την κρίση πανικού. Πιστεύω σε αυτά τα ψυχοσωματικά που δημιουργούμε μόνοι μας και πλέον έχω καταλάβει ότι, παρόλο που ακούγεται υπερβολικό και το ξέρω ότι είναι, δεν μπορώ να κάνω κάτι».

«Έτσι λοιπόν έχω πάθει αυτό το πράγμα με τις συνεντεύξεις, ας μην αναλύσουμε το γιατί και το πως, φαντάζομαι πως μπορείς να το καταλάβεις. Έχω εκτεθεί πάρα πολλές φορές από πολύ μικρή ηλικία, έχω πει διάφορα πράγματα, έχουν ασχοληθεί μαζί μου με πράγματα που μπορεί να μην έχω πει ποτέ και έχω λίγο κουραστεί. Απλώς το θεωρώ και λίγο κατόρθωμα το γεγονός ότι μπορώ πλέον να υπάρχω στον χώρο χωρίς να δίνω συνεντεύξεις» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Ζέτα Μακρυπούλια στη νέα της… συνέντευξη.

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη τη συνέντευξη

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!