GOSSIP

O Αδαμαντίδης έκανε δηλώσεις για τον Λύτρα που προκαλούν αντιδράσεις

Ρεπόρτερ της εκπομπής της Καινούργιου ζήτησε από τον τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη να κάνει ένα σχόλιο για την πολύκροτη υπόθεση του Απόστολου Λύτρα και τα όσα ακούστηκαν σόκαραν την παρουσιάστρια που έσπευσε να δώσει... διευκρινήσεις.

«Μισό λεπτό. Να διευκρινίσω πως ο λόγος που πήγαμε να ρωτήσουμε τον κ. Αδαμαντίδη, ήταν επειδή ήταν αντίδικοι κι εκείνος τότε υπερασπιζόταν το θύμα στη δική του υπόθεση. Από εκεί και πέρα εγώ ντρέπομαι με αυτό που άκουσα. Έχει αντιληφθεί τι έχει γίνει;» σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου όταν άκουσε τις δηλώσεις του τραγουδιστή, ο οποίος στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για βιαιοπραγία από την σύντροφό του.

Και τί είπε ο Θέμης Αδμανατίδης που... σόκαρε την Καινούριου; 

Ο λαϊκός τραγουφιστής δήλσωε τα ακόλουθα:  «Εγώ δεν θα ήθελα να δηλώσω και να πω κάτι για αυτό το θέμα, αλλά επειδή μπορεί να θεωρηθεί η άρνησή μου κάπως αρνητική στο πρόσωπό του. Για αυτόν τον λόγο θα πω δύο λέξεις και μόνο. Καταλαβαίνω ότι όλα τα ζευγάρια έχουν δύσκολες στιγμές κι ήταν μια άτυχη στιγμή. Δεν μπορεί να μην υπάρχει αγάπη μεταξύ τους. Το αποτέλεσμα από ό,τι φαίνεται είχε λίγη υπερβολή στην εκδήλωση του πάθους, αλλά πιστεύω ότι υπάρχει αγάπη κι ελπίζω να τελειώσει αίσια και να είναι πάλι καλά και μαζί. Για τα παιδιά και για αυτούς. Μπορεί να βγεις εκτός ελέγχου και να μην το θες πραγματικά»

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!