GOSSIP

Έξαλλος έγινε ο Ετεοκλής Παύλου με κάτι που είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για όλα: από το πόσο ερωτευμένος είναι με τη Βανδή, μέχρι πόσο τον εκνεύρισε ο Πούμπουρας, όταν μιμήθηκε το ζεϊμπέκικό του, όμως μια κουβέντα που είπε εξόργισε τον Ετεοκλή Παύλου, που εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση κατά του ηθοποιού.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας 17/6 οι Χατζίδου - Παύλου και οι συνεργάτες της εκπομπής τους, σχολίασαν τις τελευταίες δηλώσεις του Βασίλη Μπισμπίκη και τότε είδαμε τον Ετεοκλή Παύλου να γίνεται έξαλλος με μια συγκεκριμένη δήλωσε του ηθοποιού για τους δημοσιογράφους!

«Δεν πιστεύω ότι το άκουσα όλο αυτό, 2024. Επειδή χαρακτήρισε ως παρασιτικούς οργανισμούς κάποιους δημοσιογράφους και είπε ότι πολλές φορές έχει σηκώσει το τηλέφωνό του και έφτασε στο σημείο να θέλει να σηκώσει και το χέρι του, αλλά δεν το έκανε.  Εγώ δε μπορώ να βρω δικαιολογία σε αυτό. Εγώ έχω πρόβλημα με συγκεκριμένα πράγματα. Δεν μπορώ τους νταήδες εγώ. Δεν μπορώ αυτό το πράγμα, ότι παραλίγο να σηκώσω το χέρι μου. Αυτό το πράγμα για μένα επισκίασε όλες τις δηλώσεις. Δε με απασχολεί να ακούσω τίποτα άλλο από έναν άνθρωπο που λέει παραλίγο να σηκώσω το χέρι μου. Δεν ήταν απλά ατυχής δήλωση. Ό,τι και να ήθελε να πει, ο τρόπος που το είπε…» είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου και συνέχισε:

«Είπε ότι ήταν ένα πράγμα που δε θα ήθελε να ξαναζήσει, και για μένα είναι ένα πράγμα που δε θα ήθελα να ξανακούσω. Δεν δικαιολόγησα και δεν θα δικαιολογήσω ποτέ δηλώσεις που παραπέμπουν σε νταηλίκι».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!