GOSSIP

H Χρηστίδου συγκινήθηκε πολύ με την Kate Middleton [βίντεο]

Χθες Σάββατο 15/6 η Kate Middleton έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της, μετά την αποκάλυψη πως δίνει μάχη με τον καρκίνο και σήμερα Κυριακή 16/6 η Σίσσυ Χρηστίδου έπλεξε το... εγκώμιο της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να αποθεώσει την πριγκίπισσα της Ουαλίας για τη σκληρή μάχη που δίνει απέναντι στην ασθένεια που τη βασανίζει, τονίζοντας πως η στάση της απέναντι στην οικογένειά της και τον λαό της Μεγάλης Βρετανίας την καθιστά σύμβολο των σύγχρονων ημερών.

«Θέλω να πω ότι εμένα η Κέιτ Μίντλετον με συγκίνησε πάρα πολύ χθες. Ήταν πιο χαμογελαστή από ποτέ, γιατί δεν είναι μία γυναίκα που πάντα ξεκαρδίζεται στις εμφανίσεις της και φαντάζομαι πως θέλει πάρα πολύ μεγάλο ψυχικό σθένος και φαντάζομαι πως το κάνει, με όλο αυτό που κουβαλάει, για τα παιδιά της, για την οικογένειά της, για τον κόσμο που την περιμένει και την αγαπάει. Δε το κάνει τυχαία, δε θεωρώ δηλαδή ότι αυτό το χαμόγελο ήταν τυχαίο, ήταν πάρα πολύ έντονο, χαμογελούσε σε όλες τις φωτογραφίες της. Αυτό μιλάει για όλα, για όλη την πορεία της μέχρι τώρα. Είναι μία τόσο αξιοπρεπής γυναίκα που βιώνει κάτι τόσο δύσκολο και μέσα από αυτή την ιστορία γίνεται σύμβολο. Είναι απίστευτη», τόνισε η Σίσσυ Χρηστίδου.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!