GOSSIP

Η Ελέτσι είπε πως η Αντωνά της είπε "μας έκαψες" αναφερόμενη στον Λιάγκα

Αν και πλέον καθημερινά πληθαίνουν οι εικόνες που δείχνουν πως προφανώς κάτι... τρέχει με τους Μαρία Αντωνά και Γιώργο Λιάγκα, οι δυο τους, επίσημα επιμένουν να μην επιβεβαιώνουν τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι σχολίασε αυτό το... κρυφτούλι.

Συγκεκριμένα, η επιχειρηματίας, ρεπόρτερ και πρώην παίκτρια του Survivor, είπε ότι είδε τη Μαρία Αντωνά και τον Γιώργο Λιάγκα σε εστιατόριο, στο οποίο δειπνούσε και εκείνη μαζί με τον σύζυγό της, Νεκτάριο.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» και ανέφερε ότι δεν καταλαβαίνει «γιατί κρύβονται».

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τρελάθηκαν όλοι με την αποκάλυψη που έκανα για τη σχέση Λιάγκα – Αντωνά. Είναι μία σχέση για την οποία εγώ χαίρομαι πάρα πολύ. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί κρύβονται. Στην τελική εγώ στα νότια μένω, μένουμε πολύ δίπλα, είμαι γειτόνισσα και μία καλή γειτόνισσα τα βλέπει όλα και τα λέει» ανέφερε αρχικά.

Όσο για το βράδυ που η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είδε το φημολογούμενο ζευγάρι στο εστιατόριο, δήλωσε: «Προχθές που βγήκαν η Μαρία Αντωνά και ο Γιώργος Λιάγκας για φαγητό στο συγκεκριμένο μαγαζί, ήμουν κι εγώ με τον Νεκτάριο. Τους είδαμε. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί κρύβονται. Ο Γιώργος έχει αποκαλύψει τόσες σχέσεις του, γενικότερα μιλάει… Όσοι μένουν στα νότια προάστια, ξέρουν και βλέπουν. Όλοι μεταξύ μας γνωριζόμαστε».

Στη συνέχεια, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αποκάλυψε τι της είπε η Μαρία Αντωνά στα social media. «Έκανε ένα live η Μαρία Αντωνά για να ανακοινώσει ένα event που θα συμμετέχει. Της έστελνα μηνύματα και καρδούλες και μου λέει “Ελίζαμπεθ Ελέτσι μάς έκαψες” και θέλω να της πω ότι δεν σε έκαψα αγαπημένη μου. Δεν ήξερα ότι δεν έχει ανακοινωθεί, για να είμαι ειλικρινής. Δεν είναι ότι δεν είμαι εχέμυθη» ανέφερε.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

Όταν η Ελέτσι επιβεβαίωσε τη σχέση Αντωνά και Λιάγκα

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι βρέθηκε πριν μερικές μέρες στην ίδια εκδήλωση με τη Μαρία Αντωνά και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star». Όταν είδε τη συνάδελφο και φίλη της να περνάει από μπροστά της, τη σταμάτησε για να τη χαιρετήσει λέγοντάς της: «Πού είσαι φίλη; Έλα εδώ, συγγνώμη παιδιά».

Η Μαρία Αντωνά τότε, την πλησίασε για να τη χαιρετήσει, με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι να της λέει: «Είσαι στα καλύτερά σου. Ο Δίδυμος σου πάει πάρα πολύ».

Στη συνέχεια, μιλώντας ξανά στην κάμερα, είπε: «Έπρεπε να το πω, Δίδυμος είναι ο Γιώργος Λιάγκας».

Όταν ρωτήθηκε αν επιβεβαιώνει με τις δηλώσεις της τη σχέση του Γιώργου Λιάγκα με τη Μαρία Αντωνά, είπε: «Ναι καλέ, εννοείται και το επιβεβαιώνω» και πρόσθεσε: «Έχω χαρεί πάρα πολύ, τους έχω δει με τα μάτια μου, είναι το πιο ωραίο ζευγάρι της χρονιάς. Και γιατί να κρυφτούν; Και ο Γιώργος Λιάγκας είναι μόνος του και η Μαρία Αντωνά είναι μόνη της».

Τέλος, όταν κατάλαβε ότι ήταν η πρώτη που επιβεβαίωσε τη σχέση τους, σχολίασε: «Εγώ είμαι η πρώτη που το επιβεβαιώνω; Αλήθεια; Α ναι; Ωχ. Έκανα βλακεία. Γιατί είναι κακό να κάνεις σχέση; Σας το επιβεβαιώνω εγώ».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!