GOSSIP

Η Δέσποινα Βανδή είπε πως θα ήθελε να γίνει γιαγιά

Με αφορμή την μεγάλη περιοδεία που μόλις ξεκίνησε για να γιορτάσει τα 30 της χρόνια στον χώρο της μουσικής, η Δέσποινα Βανδή, μίλησε στο δημοσιογράφο Γιώργο Γιαννούλια και αναφέρθηκε στη ζωή της.

Η τραγουδίστρια μίλησε για την πορεία της καριέρας της και την περίοδο που είχε «χαθεί» λόγω των παιδιών της, τον χρόνο που περνά, τα αρνητικά σχόλια, αλλά και τον Βασίλη Μπισμπίκη.

«Υπήρξαν στιγμές που χάθηκα. Και υπήρξαν αυτές γιατί ασυνείδητα τότε, έδωσα πάρα πολύ μεγάλη βάση στο να μεγαλώσω τα παιδιά μου και να είμαι παρούσα σε όλες τους τις στιγμές. Αν εξαιρέσω τις περιόδους που έλειπα λόγω συναυλιών και προβών, όλο το υπόλοιπο διάστημα ήμουν πάνω από τα παιδιά μου», δήλωσε αρχικά η Δέσποινα Βανδή.

«Αν δεν υπήρχε το κομμάτι της δουλειάς μου να με απασχολεί, ήμουν εγώ εκείνη που ήμουν 24 ώρες το 24ωρο πάνω από τα παιδιά μου. Αυτό είχε και μια μετακίνηση μέσα μου, δηλαδή, η προσοχή μου στράφηκε στο να είμαι εκεί. Ενδεχομένως, όλα αυτά τα χρόνια, να ήταν στιγμές που δεν πρωταγωνιστούσε το τραγούδι στη ζωή μου, αλλά τα παιδιά μου. Τα μεγάλωσα, είναι μια χαρά, είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτά. Είμαι μια περήφανη μαμά», πρόσθεσε.

«Είμαι ευγνώμων για τον χρόνο που περνάει. Θέλω να μεγαλώσω, να είμαι γερή, υγιής. Δεν υπάρχει πισωγύρισμα αλλά κάθε χρόνο που μπορώ και σβήνω τα κεράκια στην τούρτα ευχαριστώ τον Θεό που είμαι γερή και υγιής», τόνισε ενώ σε ερώτηση για τα αρνητικά σχόλια που ακούει για τις εμφανίσεις της, απάντησε:

«Πάντα σχολιαζόμουν, είναι ένα κομμάτι που με συνοδεύει χρόνια. Ζω με έναν τρόπο που εκφράζει εμένα, κάνει εμένα χαρούμενη. Σίγουρα δε μπορώ να είμαι αρεστή σε όλους. Ο καθένας έχει τη γνώμη μου του και καλά κάνει».

Αναφορικά με ενδεχόμενο γάμο με τον Βασίλη Μπισμπίκη, είπε: «Είναι κάτι που δεν με απασχολεί στο τώρα… το τι θα γίνει μετά κανείς δεν το ξέρει. Όλα τα σχόλια που γίνονται για το μονόπετρο τα αντιμετωπίζω με χαμόγελο».

«Φαντάζομαι το υπόλοιπο της ζωής μου με τον Βασίλη όμορφή, να είμαστε γεμάτοι, αγαπημένοι όπως είμαστε σήμερα, με αρμονία με απλές στιγμές. Δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου γιαγιά αλλά θέλω να μου συμβεί. Θα συνοδεύει πάντα την κόρη μου ότι οι γονείς της είναι διάσημοι, θέλω να είναι ευτυχισμένη», κατέληξε.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!