GOSSIP

Ο Γεωργιάδης μίλησε για το τηλεφώνημα της Αντωνά για την φωτό με τον Λίάγκα

Μια φωτογραφία με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά μέσα στη θάλασσα παρουσίασε το okmag.gr και ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε το παρασκήνιο και πώς έφτασε η συγκεκριμένη εικόνα στο site.

Την ώρα που πλέον οργιάζουν οι φήμες πως η Μαρία Αντωνά, μετά τον χωρισμό με τον αρραβωνιαστικό της Άρη Σοϊλέδη, έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του παρουσιαστή Γιώργου Λιάγκα, η δημοσίευση αυτής της νέας κοινής φωτογραφίες τους, έριξε και άλλο λάδι στη φωτιά της φημολογίας.

Και σήμερα ο Νίκος Γεωργιάδης, στην εκπομπή της Τσολάκη αποκάλυψε όλο το πρασκήνιο πίσω από τη δημοσίευση αυτής της φωτογραφίας.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος, η φωτογραφία έφτασε στο site από αναγνώστη, ενώ η Μαρία Αντωνά τον κάλεσε στο τηλέφωνο για να μάθει που βρέθηλε.

«Λίγη ώρα μετά την ανάρτηση, η Μαρία Αντωνά επικοινώνησε μαζί μου και με ωραίο τρόπο, με ρώτησε πώς βρέθηκε η φωτογραφία. Της είπα ότι μας την έστειλε αναγνώστης», είπε χαρατηριστικά στο Πρωινό Σουσού, ο Νίκος Γεωργιάδης.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

Η δε Μαρία Αντωνά έκανε και δηλώσεις στην κάμερα της ίδιας εκπομπής και όταν ρωτήθηκε για τον πρώην της είπε πως εύχεται στον Άρη Σοϊλέδη τα καλύτερα!

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!