GOSSIP

H Μαλέσκου μίλησε για τα όσα βίωσε με έναν εμμονικό θαυμαστή της

Η παρουσιάστρια του ριάλιτι TV Queen θέλησε να μοιραστεί με τις διαγωνιζόμενες, τη δική της προσωπική εμπειρία, με έναν τηλεθεατή - θαυμαστή της, ο οποίος είχε πάθει εμμονή μαζί της όταν εκείνη έκανε τα πρώτα βήματα της καριέρας της στην τηλεόραση στην Κρήτη.

«Εγώ κάποτε, στο ξεκίνημά μου, ήμουν πιο αλέγκρα, πιο τσαχπίνα και ίσως για κάποιους λιγάκι υπερβολική. Αλλά γενικώς το ταπεραμέντο μου και την προσωπικότητά μου δεν την αντιλαμβανόμουν πώς αποτυπώνεται. Μου έχει συμβεί να εκλαμβάνει ένας συγκεκριμένος άνθρωπος όσα έκανα και έλεγα, σαν να τα έλεγα σε εκείνον. Ξεκίνησε μια περίεργη κατάσταση που έπρεπε να διακόψω όταν αντιλήφθηκα το μέγεθός της. Απέκτησε μια εμμονή στο πρόσωπό μου και ξεκίνησε μια επικοινωνία με αλληλογραφία, γράμματα, πράγματα, δώρο στο σταθμό. Ήταν ένας άνθρωπος που θεωρούσε ότι με αυτόν τον τρόπο θα με κερδίσει» περιέγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Είμαι μια γυναίκα στα μάτια του που θέλω έναν στιβαρό άντρα πάνω μου. Μέχρι που άρχισε να με παρακολουθεί. Οπότε όταν αυτό χόντρυνε και μεγάλωσε σε βαθμό που να φοβάμαι και να ανησυχώ και έπρεπε να μπω σε άλλη διαδικασία για να αποκλιμακωθεί όλο αυτό, μαζεύτηκα αρκετά. Εγώ πείραζα τους συνεργάτες μου, τον σεφ μου που ήταν καλός μου φίλος. Ήμουν πιο νέα και είχα την απειρία το πώς μπορεί κάποιος να το πλάσει. Δεν μου έχει ξανασυμβεί τουλάχιστον, αλλά πάντα έχω δεύτερες σκέψεις πώς μπορεί να το παρερμηνεύσει και να το δει διαφορετικά. Από εκεί και πέρα ό,τι έκανα, ήμουν πιο μαγκωμένη για να μην νομίζει κάποιος ότι τα λέω σε αυτόν. Είναι θεμιτό και γλυκό να μιλάς στην κάμερα αλλά πρέπει να σκέφτεστε τις δεύτερες αναγνώσεις αν κάποιος το πιάσει διαφορετικά.» επισήμανε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!