GOSSIP

Η Έλενα Αθανασοπούλου έκανε δηλώσεις για την αθώωση του Κωστόπουλου

«Ηθικά είμαι δικαιωμένη», δήλωσε η Έλενα Αθανασοπούλου, μετά την αθώωση του πρώην σκηνοθέτη της σειράς "Σασμός" Κώστα Κωστόπουλου για το αδίκημα του βιασμού σε βάρος της. 

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο έκρινε ομόφωνα αθώο τον γνωστό σκηνοθέτη, ο οποίος είχε κατηγορηθεί από την ηθοποιό για βιασμό.

Κατά την εκφώνηση της απόφασης ακούστηκαν χειροκροτήματα από το ακροατήριο, ενώ συγγενής της καταγγέλλουσας φώναξε «Αίσχος!», απευθυνόμενος προς την έδρα.

«Έκανα κάτι πάρα πολύ δύσκολο, είχα στοιχεία, ειπώθηκαν. Ήρθαν γυναίκες. Και στην προηγούμενη δίκη, όταν βγήκα από το δικαστήριο έμαθα ότι μια γυναίκα είχε καταθέσει μήνυση τρεις φορές, τον είχαν αθωώσει και τη δολοφόνησαν. Εγώ ηθικά νιώθω δικαιωμένη, ευχαριστώ πάρα πολύ. Ξεπέρασα τις φοβίες μου», ανέφερε στην τηλεόραση του OPEN και την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» η Έλενα Αθανασοπούλου στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της δίκης.


«Κάποτε θα τιμωρηθούν όλοι αυτοί», διεμήνυσε, από την πλευρά του, ο πατέρας της εμφανώς εξαγριωμένος από την απόφαση του δικαστηρίου, με την ηθοποιό να τον καλεί να σταματήσει και να την ακολουθήσει.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!