GOSSIP

Η Κρυσταλλία μίλησε για το διαζύγιό της

Η Κρυσταλλία είχε παντρευτεί τον σκηνοθέτη, Δημήτρη Πλατανιά, στην Αίγινα, τον Σεπτέμβριο του 2019. Τον Δεκέμβριο του 2020 έφερε στον κόσμο τον γιο τους, Νικηφόρο, ο οποίος είναι σήμερα 3,5 ετών. Το ζευγάρι χώρισε μετά από 10 χρόνια κοινής ζωής πριν κάποιους μήνες και τώρα η ερμηνεύτρια μίλησε για το διαζύγιο που βίωσε.

Μέσα σε όλα, δε, η εκθαμβωτική ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και τον χωρισμό με τον πρώην σύζυγο της αλλά και την τηλεοπτική της διαδρομή.

Ειδικότερα, η Κρυσταλλία σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχουμε πάρει διαζύγιο με τον πρώην σύζυγο μου και μένω εγώ με το παιδί. Σίγουρα αυτό με δυσκολεύει γιατί είναι μια νέα συνθήκη, έχω αρχίσει όμως και βρίσκω τις ισορροπίες. Στην αρχή ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Φυσικά και ένας χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος οπότε πρέπει να διαχειριστείς και τα συναισθήματα σου, έτσι το βίωσα ξεκάθαρα».

«Γιατί και γω στην αρχή δεν είχα βιώσει ποτέ έναν δυνατό χωρισμό στη ζωή μου οπότε σκεφτόμουν ότι είναι πολύ πιο απλό, αλλά δεν είναι. Πόσο μάλλον όταν είσαι μαζί με έναν άνθρωπο 10 χρόνια. Παρόλο που μπορεί να είναι μια συνειδητή απόφαση, αυτό δεν αποβάλλει τη δυσκολία της κατάστασης και ειδικά όταν έχεις ένα παιδί. Που και αυτό ρωτάει, «μαμά γιατί;» αλλά νομίζω ότι το ισορροπήσαμε μεταξύ μας».

«Στην τηλεόραση προέκυψε πρώτα το Booth και μετά το «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Μπορεί να μην νιώθω απόλυτα έτοιμη ή απόλυτα σίγουρη να κάνω κάτι αλλά, όταν νιώσω ότι πρέπει να το κάνω και με οδηγεί κάτι προς αυτό, θέλω να δω που θα με βγάλει αυτό το ρυάκι. Μετά ξαναήρθε σαν πρόταση τώρα, πρόσφατα, το Booth αλλά κάποια άλλη πρόταση δεν ήρθε, όχι. Εγώ μουσικός – τραγουδίστρια είμαι, αυτή είναι η δουλειά μου και αυτό είναι που μου αρέσει να κάνω» πρόσθεσε, ακόμα, η Κρυσταλλία στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!