GOSSIP

Πέθανε η τραγουδίστρια Μαριαλένα Οικονομίδου - Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, για μια ακόμη φορά, ανακοίνωσε μέσω social media, μια νέα απώλεια για τον ελληνικό καλλιτεχνικό χώρο, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών η Μαριαλένα Οικονομίδου

Η γνωστή τραγουδίστρια και κόρη του Γιώργου Οικονομίδη έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια, ενώ πρόσφατα, όπως ενημέρωσε ο ηθοποιός, έχασε τον αδερφό της.

«Αντίο αγαπημένη μου φίλη... Αγαπημένη ταλαντούχα που τα τραγούδια σου με μάγευαν.. Αχχχ....για που τραβάς Μανώλη.... αυτό το υπέροχο τραγούδι σου με έμαθες να το τραγουδώ με τόσο πόνο όπως το τραγούδησε και η γιαγιά σου η αξέχαστη Νίτσα Τσαγανέα που λάτρευες... Γιατί ταλαιπωρήθηκες τόσο μετά τον πρόσφατο θάνατο του αδελφού σου..;; . Γιατί ευγενική ψυχή στεναχωριόσουν κάθε φορά που κάποιος κακολογούσε τον αείμνηστο μπαμπά σου Γιώργο Οικονομίδη η τον δεύτερο παππού σου Τσαγανέα.;;;.. Σ ευχαριστώ που με έβαλες στον χώρο του τραγουδιού με τόση αγάπη.. Ήσουν ένα εύθραυστο και τρυφερό πλάσμα...Μαζί με το ΤΑΣΕΗ που κάναμε τόσες συναυλίες γινόσουν ευτυχισμένη...Ευτυχησες ευτυχως να δεις πρόσφατα 4 εγγονάκια από τα 2 υπέροχα παιδιά σου τους αγαπημένους μου Λιάνα κ Γιώργο....Κουράγιο παιδιά και συ Ντόρις, αγαπημένη της φίλη που την πρόσεχες με αγάπη. Κουράγιο....Δεν θα σε ξεχάσουμε Μαριαλένα μου....Έφυγες πριν μια ώρα κ δυστυχώς μάθαμε καθυστερημένα πριν από λίγο και για τον θάνατο ενός παλιού καλού τυπιστα ηθοποιού που συνέβη στις 6 του μήνα..του 84χρονου Μάκη Πειθή... Καλό ταξίδι και στους 2 σας» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.



Ποια ήταν η Μαριαλένα Οικονομίδου
Η Μαριαλένα Οικονομίδου γεννήθηκε το 1957 και ήταν κόρη του Γιώργου Οικονομίδη και της Λιάνας Βιτσώρη. Γιαγιά της ήταν η ηθοποιός Νίτσα Τσαγανέα και παππούς της ο Χρήστος Τσαγανέας.

Από την ηλικία των 16 ετών άρχισε να γράφει μουσική, ποίηση και στίχους, ενώ παράλληλα σπούδασε στη σχολή θεάτρου του Πέλου Κατσέλη, αλλά και σκηνοθεσία στη σχολή Σταυράκου. Συνολικά είχε πέντε δισκογραφικές δουλειές.

Ανάμεσα σε όσα έχει κάνει, ο δίσκος «Το φως του φεγγαριού μου» σε στίχους δικούς της και μουσική, παραγωγή και ενορχήστρωση του Στέφανου Κορκολή ξεχώρισε.
Τον Ιούλιο του 2023, με πρωτοβουλία της διοργανώθηκε μια μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα για τον πατέρα της στο θέατρο Άλσος. Πριν από 8 μήνες και ενώ είχε ήδη νοσήσει από καρκίνο έφυγε από τη ζωή ο αδελφός της, Χρήστος Οικονομίδης.

Πριν  από 8 μήνες,  η Μαριαλένα Οικονομίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και είχε μιλήσει για τον πατέρα της, τον γιο της Ματούλας που μεγάλωσε δίπλα στη Μαριαλένα Οικονομίδου, αλλά και τον αδερφό της, Χρήστο. Προς το τέλος της συνέντευξης είχε απευθύνει έκκληση προς το κοινό να δώσει αίμα για τον αδερφό της, που τελικά δεν τα κατάρφερε, ενώ είχε αναφερθεί και στη δική της κατάσταση. «Δίνω τον αγώνα και με τον δικό μου καρκίνο» είχε πει.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!