GOSSIP

Ο Μπράτης αντέδρασε στο εξώδικο που έστειλε το κόμμα ΝΙΚΗ στο Thessaloniki Pride

Οι τηλεοπτικές κάμερες ψυχαγωγικών εκπομπών εντόπισαν τον Άγγελο Μπράτη σε βραδινή έξοδο και ενώ ο ίδιος μιλούσε για τα πλάνα του πληροφορήθηκε on camera, και την κίνηση που έκανε το κόμμα ΝΙΚΗ κατά του Thessaloniki Pride.

Αρχικά ο γνωστός σχεδιαστής κλήθηκε να σχολιάσει τόσο στο τηλεοπτικό του μέλλον, αλλά οι ρεπόρτερ του μίλησαν και για το εξώδικο που έστειλε το κόμμα ΝΙΚΗ στο Thessalοniki Pride 2024.

Ο Άγγελος Μπράτης τότε σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τι είναι αυτό τώρα; Ε, καλά! Κοίταξε, δεν το έχω ξανακούσει αλλά φαντάζομαι τι είναι το κόμμα αυτό που αναφέρεις γιατί δεν γνωρίζω. Συγνώμη. Δεν μου κάνει εντύπωση. Έχει καμία σημασία όμως; Δεν θα γίνει το Pride επειδή του έστειλε κάποιος εξώδικο; Τι εξώδικο έστειλε; Ότι απαγορεύεται το Pride;».

«Αυτό τους προσβάλλει; Αν δεν σε προσβάλλει κάποιος που χαιρετάει ναζιστικά, δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να σε προσβάλλει. Πάντως γενικά οι άνθρωποι δεν πρέπει να ασχολούνται με το dress code, οι άνθρωποι φοράνε ότι θέλουν.».

«Τηλεοπτικά δεν νομίζω ότι θα με δείτε κάπου την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Τουλάχιστον προς το παρόν, όχι. Δεν ξέρω αν έχει κλείσει για μένα αυτό το κεφάλαιο, όχι, όλα ανοιχτά είναι πάντα» παραδέχθηκε, επίσης, ο Άγγελος Μπράτης στις τηλεοπτικές κάμερες για το αν θα τον δούμε σύντομα και πάλι στη μικρή μας οθόνη.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!