GOSSIP

Η Ήβη Αδάμου έζησε τον απόλυτο τρόμο σε πτήση με προορισμό την Τουρκία

Τον απόλυτο τρόμο βίωσε η γνωστή τραγουδίστρια Ήβη Αδάμου, την Παρασκευή, πάνω από το αεροδρόμιο της Αττάλειας, στην Τουρκία, όπου ταξίδεψε λόγω προγραμματισμένης συναυλίας της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ίδια και οι συνεργάτες της αναχώρησαν από την Αθήνα με πρώτο προορισμό τους την Κωνσταντινούπολη, απ’ όπου στη συνέχεια πέταξαν για την Αττάλεια.

Ωστόσο, όταν το αεροσκάφος ξεκίνησε την προσγείωση, μία έντονη καταιγίδα που ξέσπασε ξαφνικά προκάλεσε δυνατές αναταράξεις. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός, με τους επιβάτες του αεροπλάνου να κλαίνε και να ουρλιάζουν, δεδομένου πως το περιστατικό αυτό έλαβε χώρα λίγες εβδομάδες μετά την πτήση του τρόμου της Singapore Airlines, όταν κατά τη διάρκεια του δρομολογίου Λονδίνο – Σιγκαπούρη, λόγω των ισχυρών αναταράξεων, ένας επιβάτης έχασε τη ζωή του και τουλάχιστον 30 τραυματίστηκαν.

Οι αναταράξεις ήταν τόσο έντονες, που κάποιοι νόμισαν ότι θα επαναλαμβανόταν το σκηνικό του τρόμου στον αέρα.

Ο πιλότος τότε, σύμφωνα πάντα και με την Espresso, προκειμένου να μη γίνει τέτοιο κακό και στην Τουρκία, αποφάσισε να πετάξει και πάλι το αεροσκάφος, πηγαίνοντας αυτήν τη φορά στο αεροδρόμιο του Μπόντρουμ.

Εκεί το αεροπλάνο έμεινε για τρεις ώρες, μέχρι που κόπασαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα και στη συνέχεια επέστρεψε με ασφάλεια στην Αττάλεια. Χαρακτηριστική ήταν η ανάρτηση στο Instagram ενός από τους επιβάτες του αεροσκάφους, ο οποίος δημοσίευσε μια φωτογραφία με τα οχήματα της πυροσβεστικής που είχαν κληθεί για λόγους ασφαλείας στο αεροδρόμιο της Αττάλειας, γράφοντας: «Πρώτη φορά στη ζωή μου ένιωσα ότι πέθαινα…».

Πηγή: gossiptv.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!