GOSSIP

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου χόρεψε ζεϊμπέκικο στο γάμο της αδελφής του [βίντεο]

Μπορεί σήμερα Τρίτη 4/6 ο Μαυρίκιος Μαυρικίου να αναμένει την απόφαση του δικαστηρίου για τα ασφαλιστικά μέτρα που ο ίδιος κατέθεσε εις βάρος της Super Κικής, αλλά πριν από μόλις 2 μέρες, ο ίδιος ήταν τρισευτυχισμένος καθώς συνόδευσε στην εκκλησία την αδελφή του που ντύθηκε νυφούλα.

Συγκεκριμένα την περασμένη Κυριακή, έγινε στην Κύπρο, ο γάμος της αδελφής του Ιωάννας, η οποία παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Μάριο και το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα Χαράκη στη Λεμεσό ενώ ακολούθησε δεξίωση και γαμήλιο γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Εκεί ο γνωστός μουσικός εμφανίστηκε με χρυσά παπούτσια και κοστούμι και έδειχνε ευτυχισμένος, αφού όχι μόνο συγκινήθηκε που παντρεύτηκε η αγαπημένη αδελφούλα του, αλλά σύντομα θα γίνει μπαμπας γοια πρώτη φορά καθώς η Ιλάειρα Ζήση διανύει τις τελευταίες ημέρες της εγκυμοσύνης της.

Στο γαμήλιο γλέντι μάλιστα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου χόρεψε και το Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας και ανέβασε το σχετικό βίντεο σε story στο Instagram.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!