GOSSIP

Ο Λάκης Λαζόπουλος έχει άγχος πριν την πρεμιέρα και μιλά και για την tv

Η Ελένη Τσολάκη έκανε συνέντευξη στον Λάκη Λαζόπουλο, λίγο πριν την πρεμιέρα της παράστασης  «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» στο Christmas Theater και ο ίδιος μίλησε και για το ενδεχόμενο να κάνει και τηλεοπτικό comeback.

«Δεν περιγράφεται το άγχος μου. Είναι το άγχος ότι έχουμε αρκετά χρόνια να βρεθούμε με το κοινό και μέσα σε αυτά έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Δεν ξέρεις που θα τους πιάσεις πάλι!», δήλωσε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος και συνέχισε:

«Δεν ξέρω τι με έκανε να επιστρέψω. Συζητάγαμε να κάνουμε κάτι εδώ κι εγώ είπα ότι αν είναι να κάνουμε κάτι, να είναι ένα Τσαντίρι που το γνωρίζω καλά και μπορώ να το φτιάξω μόνος μου».

«Θα πρέπει να διασφαλίσω απόλυτα ότι δεν θα…»

«Η πρόταση για να επιστρέψω στην τηλεόραση πάει κι έρχεται. Θα πρέπει να διασφαλίσω απόλυτα ότι δεν θα μπορεί να παρέμβει κανείς στη σάτιρά μου. Δεν θέλω “λευκή επιταγή”, κανονική θέλω. Όριο στη σάτιρα δεν υπάρχει», ξεκαθάρισε σχετικά με το τηλεοπτικό του μέλλον.

«Το ότι η παράσταση δεν θα παιχτεί στην τηλεόραση με κάνει να αισθάνομαι ελεύθερος», δήλωσε.

«Την αλήθεια μου τη λέω, ούτε την αλλάζω, ούτε τη μεταποιώ. Άλλο να αλλάζεις μόνος σου κι άλλο για να πετύχεις κάτι. Δεν μου αρέσει η αλλαγή δια του περιστρόφου», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος μεταξύ άλλων.

«Έχουν δικαίωμα να θυμώσουν, να νευριάσουν…»

Σε ερώτηση για το αν νιώθει ότι έχει αδικηθεί, απάντησε: «Δεν θα το έλεγα. Έχω αγαπηθεί από τον κόσμο και τους χρωστάω μεγάλη ευγνωμοσύνη. Έχουν δικαίωμα να θυμώσουν, να νευριάσουν και σιγά σιγά να με αγκαλιάσουν. Ο κόσμος μου λέει τις ιστορίες τους και με εμπιστεύεται απόλυτα».

«Ολοκληρώνω την τηλεοπτική μου σειρά, από τον Οκτώβρη θα έχουμε καλά νέα», αποκάλυψε, ενώ για το Maestro και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη απάντησε: «Είναι παιδί ακόμα για εμένα, χαίρομαι για την πορεία του».

«Δεν βλέπω τηλεόραση…»

Αναφορικά με την τηλεόραση δήλωσε: «Δεν βλέπω τηλεόραση, ούτε έβλεπα, παρά μόνο αποσπάσματα. Δεν ήταν ποτέ το αγαπημένο μου. Η τηλεόραση εγκλωβίστηκε γιατί υπάρχει μια αποσιώπηση σχεδόν όλων των πραγμάτων. Η αυτοαναφορικότητα οφείλεται στην ομοιογένειά της, δεν υπάρχει τίποτα καλό να πει. Αυτή η νέα εχθρότητα οφείλεται στην πανδημία, πολλά νεύρα και ψεύτικη χαρά».

Για τα σχόλια που έχουν γίνει στην τηλεόραση για εκείνος: «Δεν με επηρεάζουν. Αναγκαστικά συμβαίνει αυτό. Η ζωή σε βαζει σε έναν ρόλο και σου λέει προχώρα. Δεν γίνεται να κανονίσεις τα πάντα, ούτε να αλλάξεις πόρτα πόρτα την άποψη του κόσμου για εσένα. Υπήρξαν φορές που έχουν ξεπεραστεί τα προσωπικά όρια, αλλά δεν δίνω σημασία».

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!