GOSSIP

Γέννησε η ηθοποιός Βασιλική Τρουφάκου και ποζάρει με το γιο της [εικόνες]

Με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα στο Instagram, η ηθοποιός Βασιλική Τρουφάκου, έκανε γνωστό πως έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί της και η χαρά της που είναι πλέον μητέρα ενός μικρού αγοριού είναι απερίγραπτη.

Μέσα από το προφίλ της, η Βασιλική Τρουφάκου ανέβασε τα στιγμιότυπα από το μαιευτήριο ενώ κρατάει το μωρό στην αγκαλιά της. Στη δημοσίευσή της, έγραψε για τον γιο της: «Ήρθες κι άνθισε η καρδιά μου. Τα καταφέραμε, αγοράκι μου».


Στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την ανακοίνωση ότι θα γίνει μητέρα, η ηθοποιός είχε πει στο «Χαμογέλα και πάλι» για την εγκυμοσύνη της, μεταξύ άλλων: «Μέχρι στιγμής το γλυκό μου έχει συνεργαστεί πολύ καλά. Έχω μία πολύ καλή εγκυμοσύνη και αισιοδοξώ ότι η πραγματικότητα θα συνεχίσει να είναι έτσι. Επειδή δουλεύω πολύ δεν έχω προλάβει να σκεφτώ πολύ. Κρατάω μία αισιοδοξία ότι όποιο πρόβλημα δεν είναι μόνο για τους άλλους. Το πόσο θα δυσκολευτώ από τον θηλασμό μέχρι το πρόγραμμα και το ξενύχτι είναι και για μένα όχι μόνο για τις άλλες γυναίκες. Αισιοδοξώ ότι θα είναι ωραία».

 

Δείτε την ανάρτηση και τις φωτογραφίες

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!