GOSSIP

Η Καγιά είναι υποψήφια για βραβείο στο σινεμά και απαντά στους επικριτές της

Νέες δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε το μοντέλο και παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά και μεταξύ άλλων μοιραία ρωτήθηκε τόσο για την υποψηφιότητά της για το βραβείο Α΄ γυναικείου ρόλου  στα ελληνικά κινηματογραφικά βραβεία, αλλά και για τις αντιδράσεις που προκάλεσε αυτή η υποψηφιότητα και ειδικά από την ηθοποιό και πολιτικό Άννα Χατζησοφιά. 

Θυμίζουμε πως η Βίκυ Καγιά σχολίασε πως θεωρεί μεγάλη τιμή το γεγονός πως πρόσφατα ανακοινώθηκε πως είναι υποψήφια στα ελληνικά κινηματογραφικά βραβεία για τον Α’ Γυναικείο Ρόλο, ύστερα από τη συμμετοχή της στην ταινία «Πολύδροσο». Μάλιστα, ανάμεσα στις υποψήφιες ηθοποιούς βρίσκεται και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

Όμως η Άννα Χατζησοφιά, βλέποντας πως η παρουσιάστρια είναι υποψήφια στην ίδια κατηγορία με την καταξιωμένη ηθοποιό, ξέσπασε μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Facebook:

«Πόσα θέλετε συνάδελφοι εκεί στην Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου για να μας τρελάνετε; Υποψήφιες για το βραβείο Α γυναικείου ρόλου και η Καρυοφιλλιά Καραμπέτη και η Βίκυ Καγιά;».

 

Η απάντηση της Καγιά

 

Τώρα η κάμερα της εκπομπής I love Σουκου συνάντησε την Καγιά και οι ρεπόρτερ δε θα μπορούσαν να μη τη ρωτήσουν για το ξέσπασμα της Άννας Χατζησοφιά εξαιτίας αυτής.

«Δεν την πήρα ακριβώς εγώ την απόφαση να βρεθώ στο ρόλο του ηθοποιού. Ο Αλέξανδρος Βούλγαρης την πήρε. Χαίρομαι πολύ που το έκανε αυτό, ήταν μια βαθιά βιωματική εμπειρία που απόλαυσα, πήγε πολύ καλά η ταινία και χαίρομαι που αρέσει και στον κόσμο και είναι υποψήφια και για πολλά βραβεία. 

Όχι μόνο είμαι υποψήφια με μια υπέροχη ταινία που δημιούργησε ο Αλέξανδρος Βούλγαρης, αλλά νιώθω και δέος για όλες αυτές τις γυναίκες που είναι συνυποψήφιες… Αν η Άννα Χατζησοφιά αισθάνεται έτσι, είναι απόλυτα σεβαστό να το γράφει. Γιατί όχι; Δεν είναι ακριβώς αρνητικό σχόλιο, είναι αυτό που αισθάνεται και το πιστεύει.

Η Ελληνική ακαδημία θεάτρου με ψήφισε γι’ αυτόν τον ρόλο, δεν ξέρω πως έγινε όμως έχει απόλυτο δίκιο να το αισθάνεται αυτό η Άννα Χατζησοφιά, γιατί όχι;» είπε η Βίκυ Καγιά.

«Δε θα είμαι στον ΣΚΑΪ» ξεκαθάρισε σε άλλο σημείο των δηλώσεών της η Βίκυ Καγιά, η οποία πρόσθεσε ότι όταν θα έχει μια πρόταση που όντως θα υλοποιηθεί, θα το ανακοινώσει με χαρά.

«Ο κύκλος του Shopping Star έκλεισε για μένα. Η Ηλιάνα μου φαίνεται μια χαρά σε αυτό, τα πάει μια χαρά. Για μένα έχει κλείσει αυτός ο κύκλος και δε θα γύρναγα σε κάτι κλεισμένο» κατέληξε.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!