GOSSIP

Ο Μαζωνάκης επέστρεψε στο Instagram και φτιάχνει... σπανακόπιτα [βίντεο]

Μεγάλος σάλος έχει ξεσπάσει από τη στιγμή που η ανακοίνωση του δικηγόρου του Γιώργου Μαζωνάκη αποκάλυψε πριν λίγες μέρες την κόντρα του τραγουδιστή με την αδελφή του Βάσω για περιουσιακά ζητήματα. Και τώρα ο τραγουδιστής έκανε την πρώτη ανάρτησή του στο Instagram μετά από όλο αυτόν τον χαμό των προηγούμενων ημερών.

Θυμίζουμε πως ο τραγουδιστής και η αδελφή του και πρώην μανατζέρ του Βάσω, βρίσκονται σε νομική διαμάχη με επίκεντρο μια πολυτελή κατοικία στη Χώρα της Μυκόνου, που ο τραγουδιστής θεωρεί πως η αδελφή του αυθαίρετα τη μετέφερε σε δική της εταιρεία.

Ο ίδιος πάντως, μέσω τρίτων, άφησε να εννοηθεί πως δεν σκοπεύει να... ξεκατινιαστεί με την αδελφή του δημόσια και τώρα έκανε μια ανάρτηση στο Instagram από το σπίτι του στη Βούλα, όπου τον βλέπουμε να συμπεριφέρεται σαν να μην έχει συμβεί απολύτως τίποτα!

Συγκεκριμένα, μπήκε στην κουζίνα, κάτι που συνηθίζει όταν έχει κέφια, και έφτιαξε σπανακόπιτες με αλεύρι ολικής άλεσης. Μάλιστα, άνοιξε μόνος του το φύλλο και έσπευσε να μας δώσει και τη σωστή συνταγή για ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Στο τέλος του βίντεο που ανέβασε, τον βλέπουμε να ξεφουρνίζει τη σπανακόπιτα που έφτιαξε για τον ίδιο και να την απολαμβάνει on camera, σαν να μην έχει μεσολαβήσει απολύτως τίποτα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!