GOSSIP

Η Britney Spears σε νέο βίντεο στο Instagram ποζάρει ξανά ολόγυμνη

Την ώρα που δημοσιεύματα... χτυπούν το καμπανάκι για την ψυχική υγεία της 42χρονης ποπ σταρ Britney Spears μετά από αλλεπάλληλα συμβάντα με το νυν σύντροφό της, η ίδια η διάσημη τραγουδίστρια αποφάσισε να ανεβάσει ξανά στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο είναι εντελώς γυμνή, ενώ έκανε και ένα προκλητικό σχόλιο στη λεζάντα.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα το TMZ σε δημοσίευμά του έκανε λόγο για μια για "βίαιη" συμπεριφορά της σταρ και αναφορές πως πρέπει να μπει ξανά σε καθεστώς επιτήρησης. 

Το δημοσίευμα επικαλούνταν πολλές πηγές από τον κύκλο της τραγουδίστριας που ισχυρίζονται πως η ψυχική υγεία της Britney βρίσκεται σε κατρακύλα από τότε που έληξε η κηδεμονία της.

Πιο συγκεκριμένα, ισχυριζόνται ότι συχνά δεν παίρνει τα φάρμακά της ενώ κάνει και κατάχρηση διαφόρων ναρκωτικών, κάτι που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο. Την ίδια ώρα, υποστηρίζουν πως η Britney έχει σοβαρές μεταπτώσεις στη διάθεσή της και συχνά πέφτει σε παροξυσμούς που καταλήγουν σε σωματική βία. «Υπάρχουν φορές είναι αδύνατο να επικοινωνήσουμε μαζί της γιατί δεν μπορεί να κάνει μια λογική συζήτηση».

Αυτό που αναφέρουν ως ακόμη πιο προβληματικό είναι πως ο τωρινός της σύντροφος, ο Paul Soliz, «διευθύνει» το νοικοκυριό της και τη ζωή της.

Υπενθυμίζεται πως το TMZ αποκάλυψε νωρίτερα αυτό το μήνα πως η Britney και ο Soliz πιάστηκαν στα χέρια μετά από μια νύχτα καταχρήσεων στο ξενοδοχείο Chateau Marmont στο Sunset Strip, όπου κατέληξε μισόγυμνη στο διάδρομο, φωνάζοντας.

Μάλιστα χρειάστηκε να καλέσουν και ασθενοφόρο αφού η Britney χτύπησε τον αστράγαλό της, και μάλιστα άσχημα. Σε διαφορετικό επεισόδιο μαλώσανε τόσο πολύ σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λας Βέγκας, που η Britney κλήθηκε να πληρώσει χιλιάδες δολάρια για τις επισκευές.

Η νέα ανάρτηση στο Instagram

Η ίδια η Britney δείχνοντας πως προφανώς αδιαφορεί για τα όσα λέγονται για αυτή τη τελευταίο διάστημα, ανέβασε πριν λίγες ώρες στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο είναι εντελώς γυμνή μέσα στη θάλασσα.

«Γεια στον κώ** μου» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο στο οποίο επιδεικνύει τα οπίσθιά της, ενώ είχε ήδη φροντίσει να απενεργοποιήσει την εμφάνιση σχολίων στην ανάρτησή της.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!