GOSSIP

Δημήτρης Σταρόβας: Δύσκολη ήταν η χθεσινή νύχτα για τον καλλιτέχνη

Το πρωί της Πέμπτης 23/5 η εκπομπή της Τσιτσιλή, αποκάλυψε πως ο Δημήτρης Σταρόβας, που συνεχίζει να νοσηλεύεται είχε χθες μια δύσκολη νύχτα.

Θυμίζουμε πως ο 61χρονος καλλιτέχνης νοσηλεύεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη την Τετάρτη 15 Μαΐου.

Όπως ανέφερε σήμερα δημοσιογράφος της εκπομπής: «Πριν από λίγη ώρα επικοινώνησα με τη σύντροφό του την Άννα Σταθάκη που μας είπε ότι ο Δημήτρης Σταρόβας είχε ένα επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής χθες αργά το βράδυ και η νύχτα ήταν λίγο δύσκολη, όμως παραμένουν ψύχραιμοι και περιμένουν τους θεράποντες γιατρούς για να ενημερωθούν σχετικά…».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε: «Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει ελεγχθεί το αρχικό πρόβλημα; Αυτή η μικρή επιδείνωση είναι στο πλαίσιο του αναμενόμενου;»

Και η δημοσιογράφος τόνισε: «Δεν πρόλαβα να μιλήσω με την Άννα Σταθάκη της έχω στείλει μήνυμα και δεν μας έχει απαντήσει…»!

Σε ερώτηση πριν από μερικές ημέρες για το πότε θα πάρει εξιτήριο, η Άννα Σταθάκη είχε αναφέρει ότι κανέις δεν την είχε ενημερώσει για αυτό, ωστόσο θα πρέπει πρώτα να ξεπεραστεί το θέμα της πίεσης και στη συνέχεια να φύγει.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!